0Din kurv er tom

DR Vokalensemblets sommerkoncert

22. jun '24 kl. 16:00

Trinitatis Kirke, København

Se rabatmuligheder

DR Vokalensemblets sommerkoncert

Ud i det grønne

DR Vokalensemblet og chefdirigent Martina Batič afslutter sæsonen med musik, der tager os med ud i det grønne – fra skove, enge og bakker til blomstrende haver og parker. Hør nattergalenes sang og vindens susen i trækronerne i musik af bl.a. Britten, Delius og søskendeparret Fanny og Felix Mendelssohn.

Kom med DR Vokalensemblet og chefdirigent Martina Batič ud i det grønne, hvor luften er frisk, fuglene synger og sangen har vinger!

I selskab med søskendeparret Felix og Fanny Mendelssohn hører vi nattergalenes sang og blade, som rasler blidt i sommervinden. Svenske Nils Lindberg skildrer skovbrynets lyde og duften af græs og blomster i en sen skumringstime, mens Wilhelm Peterson-Berger tager os med ud i sommergrønne bjerge, hvor unge elskende synger til hinanden hen over dalene.

Frederik Delius sender musikalske ekkoer hen over vandspejlet på en smuk sommeraften, og Benjamin Britten skaber sommerfest med fiskere, bønder og blomsterpiger, som viser deres høst som hyldest til den engelske 1600-tals dronning Elizabeth I i operaen Gloriana.

Som afslutning på aftenen præsenterer DR Vokalensemblet en buket sommerlige engelske folkesange, som viser at solskinsvejr og lyse sommeraftener trods alt ikke kan forhindre et knust hjerte eller to…

Koncerten kan også opleves den 21. juni 2024 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke “Året rundt med DR Vokalensemblet”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Program


Felix Mendelssohn

Im freien zu singen (op 59)

Fanny Mendelssohn

Gartenlieder (op 3)

Nils Lindberg

Sommarpsalm

Wilhelm Peterson-Berger

8 Sånger

Joseph Canteloube

Bailero

Frederick Delius (1862-1934)

Two songs to be sung of a summer night on the water

Benjamin Britten (1913-76)

Choral Dances from Gloriana

Vaughan Williams, Gustav Holst, John Rutter

Engelske sommersange

Dirigent

Martina Batič