0Din kurv er tom

En aften med DR Koncertkorets herrer

31. maj '24 kl. 19:30

Trinitatis Kirke, København

Se rabatmuligheder

En aften med DR Koncertkorets herrer

En aften med DR Koncertkorets herrer

Lyden af mandskor har en unik plads i den europæiske kortradition, og mange store komponister har skrevet specielt for herrestemmer. Denne aften er en sjælden mulighed for at nyde klangen af DR Koncertkorets 30 professionelle tenorer og basser i musik af bl.a. Mendelssohn, Bruckner og Sibelius.

Lyden af et stort kor af herrestemmer er noget særligt. Og når stemmerne hører nogle af landets bedste klassiske sangere, kan man roligt lukke øjnene og nyde det unikke klangbillede.

Denne aften fylder DR Koncertkorets 30 professionelle tenorer og basser Trinitatis Kirke med vokal vellyd i en bred vifte af musik skrevet specielt til mandskor.

Oplev bl.a. sjældne romantiske perler af Felix Mendelssohn, Hugo Wolf og 200-års jubilaren Anton Bruckner side om side med Sibelius’ fortolkning af de erotiske digte i Kanteletar, den nationale finske folkevisesamling.

Aftenen byder også på den formentlig første danske mandskoropførelse af den svenske pionér Elfrida Andrée, som i 1867 blev Sveriges første domorganist, og samtidig var både orkesterdirigent og komponist.
Og på en lys majaften skal vi selvfølgelig også høre danske sange af bl.a. Carl Nielsen og Peter Heise, samt ikke mindst favoritter fra den stærke nordiske studentersangforenings-tradition.

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Koncertkorets koncertpakke “Store stemmer med DR Koncertkoret”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

 

Program


Felix Mendelsohn

Beati Mortui, Periti autem

Anton Bruckner

Trösterin Musik, Am Grabe

Elfrida Andrée

Glömska, Drömlif – Tre sange for mandskor

Sibelius

Rakastava

Carl Nielsen

Aftenstemning

Danske sange

Orgelsoloer mv.

Kor

DR Koncertkorets herrer

Dirigent

Poul Emborg

Orgel

Søren Christian Vestergård