0Din kurv er tom

Fjæstad

16. sep '23 kl. 20:00

Studie 2

Fjæstad

Fjæstad

Med nyt soloalbum, ”Uncover”, bestående af udvalgte sange, der alle har været en del af soundtracket til hans ungdomsliv, gæster Bjørn Fjæstad DR Koncerthuset. Sange, der satte lyd til hans drømme, fik ham til at glemme hverdagen for en stund og ikke mindst at gribe en grydeske og med udstrakte arme og luftguitar på en orange fløjlssofa lege rockstjerne i 70’erne.

Tilbage i 1996 bragede sangeren Bjørn Fjæstad og hans band BAAL, gennem lydmuren med debutalbummet ”Sensorama”. Et album spækket med energi og storladne rock anthems som gik rent ind hos det musikelskende folk. Anmelderne kvitterede med 5 og 6 stjerner ligesom det blev til flere Grammy-nomineringer. BAAL fik, og har stadig, godt og grundigt fat i sit publikum med utallige koncerter og udgivelse af 8 studie- og 2 livealbums.

Selvom Fjæstad havde rygende travlt med BAAL, teaterforestillinger og filmroller, var der nogle sange der måtte skrives. I 2015 udgav han sin første solo plade, “Du Kender Intet Til Mig”. Et nærværende album, der på smukkeste vis giver et indblik i en anden og mere følsom side af sangeren.

Nu udkommer hans andet soloudspil, der bærer titlen ”Uncover”. Albummet er en samling favoritsange fra Fjæstads ungdom, der af forskellige årsager har sat sig fast. Sange, som med deres stemmer og lyd vækkede nogle intuitive følelser i ham. Nogle sange appellerede til hans lyst til at favne verden og sine drømme, mens andre talte direkte ind i hjertet uden omsvøb. Med respekt for originalversionen giver Fjæstad med sin særlige indlevelsesevne sin fortolkning af sange, der tidligere er fremført af så forskellige kunstnere som The Cars, Meat Loaf, Dolly Parton, Bob Dylan, Gordon Lightfoot, Bee Gees m.fl.

Når jeg nu genbesøger disse sange, slår det mig, at i mine ungdomsår var det ikke teksterne der rørte mig. Det gør de til gengæld nu, hvor mit midaldrende jeg opdager, at disse tekster også̊ fortæller en historie om en personlig udvikling gennem et langt liv. Jeg ser teksterne klart og forstår i dag smerten bag dem. Derfor tager jeg sangene et sted hen hvor de står mere nøgne – helt for sig selv – kun nænsomt ført på vej af et fantastisk indlevende orkester”.

Brødrene Lars og Troels Skjærbæk, Palle Hjort, Rene Damsbak og Eddi Jarl er dette indlevende orkester.

Til koncerten får Bjørn Fjæstad selskab af Lars Skjærbæk på guitar og Søren Møller på keys.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere