0Din kurv er tom

Hannigan & Himmelfærden

26. okt '23 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Hannigan & Himmelfærden

Hannigan & Himmelfærden

Den fabelagtige Barbara Hannigan er tilbage i DR Koncerthuset med musik, hvor stærke følelser mødes med himmelske visioner. Erotisk længsel gløder i Debussys vokalværk La damoiselle élue om en kærlighed så intens, at den forener Himmel og Jord – og den forbindelse er fællesnævner for hele koncerten.

View this event in English

Den canadiske dirigent og sopran Barbara Hannigan står for nogle af de mest nyskabende og kreative klassiske koncerter i dag. Ved denne koncert har hun sammensat fire værker, skrevet gennem 300 år, der har samme røde tråd: Kærligheden, der er stærkere end døden.

Barbara Hannigan opfatter Joseph Haydns symfoni La Passione som et evigt drama om længsel, der taler til os fra 1700-tallet. Et budskab fra fremtiden får man til gengæld i den ungarske komponist Ligetis overjordiske orkesterstykke Lontano (’Fjern’).

Men det er kærligheden, der stærkest af alt forbinder det jordiske og det himmelske. Den franske komponist Olivier Messiaen beskriver Kristi Himmelfart i den farvestærke og ekstatiske orkestermusik L’Ascension, og i Debussys vokalværk La damoiselle eluée rækker de elskende ud efter hinanden – selvom den ene befinder sig i Himmelen…

Koncerten kan også opleves den 27. oktober 2023 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Haydn

Symfoni nr. 49, La passione

Debussy

La damoiselle élue

Ligeti

Lontano

Messiaen

L'ascension

Dirigent

Barbara Hannigan

Solist, sopran

Johanna Wallroth

Solist, mezzosopran

Anna Larsson

Kor

DR Koncertkorets damer

Orkester

DR Symfoniorkestret

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere