0Din kurv er tom

Jacob Gurevitsch

2. nov '23 kl. 20:00

Studie 2

Jacob Gurevitsch

Jacob Gurevitsch

Efter at havde turneret med The Savage Rose, kickstartede Jacob Gurevitsch solokarrieren med det anmelderroste debutalbum Lovers in Paris. I dag er han en af de mest streamede guitarister i verden. Gurevitsch’ guitarspil er rigt på tværkulturelle musikalske referencer, samt en stor fællesnævner, nemlig passionen.

Jacob Gurevitsch opdagede den spanske guitar under en turné som guitarist for The Savage Rose, hvor han blev bedt om at åbne et nummer på spansk guitar. Siden da har han har dyrket den spanske guitar, og passionen har udviklet sig intenst og lidenskabeligt.

Gurevitsch har sin baggrund i jazz og soul og udnytter den spanske guitar til at udforske et mere melankolsk univers. Det er med strejf af Argentina, gamle italienske film og morgenture i Spanien og de nordiske landskaber.

Jeg kan godt lide musik som er melodisk, melankolsk og ekspressivt. Men i virkeligheden er et nummer som ’In Search Of Lost Time’ et lille popnummer. Det er svært at beskrive min stil, men melodisk i hvert fald. Jeg elsker passioneret og følelsesladet musik, så det bestræber jeg mig også på, når jeg laver musik.” – Gurevitsch til Koda i 2019

Jacob Gurevitsch debuterede med albummet Lovers in Paris i 2015. Året forinden blev titelnummeret fra debuten remixet og slog stort igennem på YouTube, hvor den akustiske version nu har mere end har 45.000.000 streams. Hans andet album, In Search of Lost Time, fra 2019, var mere akustisk og banede vejen for det anmelderroste album, Yellow Spaceship, der udkom i januar 2022.

Til koncerten får Jacob Gurevitech selskab af Bastian Sjelberg (Gnags) på bas og Kristoffer Sjelberg (Malk de Koijn, Bikstok Røgsystem) på trommer.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere