0Din kurv er tom

Kom og syng: Årstidssange

5. sep '23 kl. 17:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

Kom og syng: Årstidssange

Kom og syng: Årstids­sange

Kom og syng med, når DR Vokalensemblet inviterer til fællessang ved fyraftenstid i DR Koncerthusets Studie 2. Dirigent og vært Poul Emborg akkompagnerer fra flygelet og fortæller om sangene, som er udvalgt blandt de mest elskede danske årstidssange.

At synge sammen er noget særligt. Og når en erfaren dirigent og vært fører an, kan man samtidig lære lidt nyt om de danske sange, vi kender så godt – og måske endda føje et par nye til repertoiret.

Til dette fyraftensarrangement er det DR Koncertkorets dirigent Poul Emborg, som leder publikum og sangerne i DR Vokalensemblet gennem nogle af de mest elskede danske sensommer- og efterårssange.

Der bliver også mulighed for at opleve DR Vokalensemblets særlige fornemmelse for den danske sangskat, som har vundet international genklang gennem korets album ”CD Årstiderne – 28 danske sange”. Alt i alt en eftermiddag, hvor vi hilser efteråret velkommen med skønne sange i mange forskellige former og stemninger.

Kor

DR Vokalensemblet

Dirigent og vært

Poul Emborg

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere