0Din kurv er tom

KOM OG SYNG: Faurés Requiem – Workshop

27. jan '24 kl. 13:00

Koncertsalen

KOM OG SYNG: Faurés Requiem – Workshop

Workshop

Kom og vær med til at synge Faurés elskede Requiem sammen med DR Vokalensemblets sangere og dirigent Carsten Seyer-Hansen! En workshop for alle, der kan lide at synge i kor – med afsluttende minikoncert i DR’s smukke Koncertsal, akkompagnement af det store koncertorgel.

Efter de seneste års meget populære workshops for korsangere i DR Koncerthuset er vi glade for at kunne byde velkommen til endnu en aften i kormusikkens tegn, hvor du sammen med DR Vokalensemblets professionelle sangere er med til at fortolke et af den klassiske musiks udødelige mesterværker.

Sammen skaber vi et stort kor, hvor ensemblets sangere står rundt om – og sammen med – vores syngende gæster. Dirigent og vært Carsten Seyer-Hansen leder koret gennem eftermiddagens musikalske workshop, hvor vi sammen udforsker Faurés smukke korværk.

I løbet af eftermiddagen får du tips og inspiration til opvarmning og sangteknik fra Carsten Seyer-Hansen og DR Vokalensemblets professionelle sangere, og vi runder også historien bag tilblivelsen af Faurés værk. Som afslutning opfører vi en minikoncert – der kan købes billige billetter her på DR Koncerthusets hjemmeside allerede nu.

Eftermiddagen finder sted i DR’s store Koncertsal – det største af husets koncertstudier med en sublim akustik, som har dannet rammen om mange berømte kunstnere og vigtige musikalske begivenheder siden DR Koncerthuset åbnede i 2009.

Dette arrangement er rettet mod amatørkorsangere i alle aldre og stemmetyper.

Praktisk information:

  • Inden 1. december 2023 vil du modtage noderne på pdf – de vil også blive udleveret når I ankommer til DR Koncerthuset.
  • Arrangementet starter klokken 13.00 og slutter når koncerten er slut cirka klokken 18.00.
  • Der vil være en pause med te, kaffe og kage i løbet af dagen.
  • Den afsluttende ”koncert” starter klokken 17.00 – Læs mere og køb billetter her
  • Du vil modtage yderligere praktisk information, når begivenheden nærmer sig.

Dirigent

Carsten Seyer-Hansen

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere