0Din kurv er tom

Luisi & Beethovens 6.

13. apr '24 kl. 14:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Beethovens 6.

Luisi & Beethovens 6.

Beethovens berømte Pastorale-symfoni er et portræt af naturen og dens betydning for mennesket. Beethoven er her i himmelsk balance – og samtidig nede på jorden! I de længselsfulde orkestersange af wienerkomponisten Alban Berg tager vi derimod på rejse ind i sindet og underbevidstheden.

View this event in English

Beethovens elskede Pastorale-symfoni, hans Symfoni nr. 6, fortæller om naturen. Det er en musikalsk sommerudflugt, hvor bækken risler og fuglene kvidrer – orkestret skal endda imitere bestemte fuglearter! Vi kommer også med til bondefest og bliver fanget af en kraftig tordenbyge, inden symfonien slutter med en hymne til den salige natur.

Betagende smukke er Alban Bergs sange for sopran og orkester, der har titlen Syv tidlige sange. Det er sange, han skrev som ung komponist omkring år 1900, og senere vendte tilbage til og forvandlede til drømmeagtig smuk orkestermusik.

Solisten i Bergs sange med orkester er sopranen Christiane Karg. Det er musik, der ligger DR Symfoniorkestrets chefdirigent Fabio Luisi meget nær. Følsomme og dybsindige toner, der undersøger de mange lag af det menneskelige sind.

Koncerten kan også opleves den 11. april 2024 klokken 19.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Symfoniorkestrets koncertpakke “Forår & symfonier”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Program


Berg

Syv tidlige sange

Beethoven

Symfoni nr. 6, Pastorale

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, sopran

Christiane Karg

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere