0Din kurv er tom

Luisi & Bruckners 7.

3. feb '24 kl. 14:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Luisi & Bruckners 7.

Luisi & Bruckners 7.

Beethoven og Bruckner i hænderne på DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi, en af vor tids førende Bruckner-fortolkere. ”Bruckner har et meget oprigtigt tonesprog, der rummer en ufattelig dybde”, siger han. Solist i Beethovens 3. klaverkoncert er den sensationelle unge Tom Borrow fra Israel.

View this event in English

Blandt Beethovens fem klaverkoncerter stikker Klaverkoncert nr. 3 lidt ud. Her er Beethoven allermest skarpsindig, mest drilsk, mest underfundig. Måske er det derfor, at mange pianister har en særlig kærlighed til netop det værk? Her kan man som pianist boltre sig i musik, der virkelig har intensitet.

Koncerten bliver første gang, den unge israelske pianist Tom Borrow spiller i DR Koncerthuset. Han er en sensationelt god musiker, som med brillant teknik og et livligt temperament gør de gamle klassiske værker lyslevende. Beethovens 3. klaverkoncert er med dens sprælske humør og skarpe bid skræddersyet til Tom Borrows begavelse.

Det andet værk denne aften er Anton Bruckners store Symfoni nr. 7 – en af de vældigste og mest beåndede symfonier fra 1800-tallet. DR Symfoniorkestrets chefdirigent Fabio Luisi har dyb indsigt i Bruckners musik, og det kan høres på hans suveræne og kontrastfulde fortolkninger.

Koncerten kan også opleves den 1. februar 2024 klokken 19.30. Læs mere her

Program


Beethoven

Klaverkoncert nr. 3

Bruckner

Symfoni nr. 7

Dirigent

Fabio Luisi

Solist, klaver

Tom Borrow

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere