0Din kurv er tom

Malko Konkurrencen 2024 – 2. runde

17. apr '24 kl. 10:00

Koncertsalen

Malko Konkurrencen 2024 – 2. runde

Malko Konkurrencen 2024 – 2. runde

DR Symfoniorkestrets internationale Malko Konkurrence fylder igen DR Koncerthuset med spænding og masser af musik. I 2. runde er kandidatfeltet halveret, og de 12 udvalgte dirigenter er klar til at dyste om at gå videre i konkurrencen med musik af Tjajkovskij, Mahler og Dvořák.

View this event in English

24 unge dirigenter fra hele verden. Et tændt symfoniorkester. Og en fornem international jury med chefdirigent Fabio Luisi i spidsen. Det er hovedingredienserne i DR Symfoniorkestrets internationale Malko Konkurrence, som i en hel uge fylder DR Koncerthuset med spænding og masser af musik.

Malko Konkurrencen er en af verdens førende musikkonkurrencer, som tiltrækker de allerbedste unge dirigenter. Flere af dem har allerede en imponerende karriere, men vælger alligevel at stille op i konkurrencen for at få det endelige, internationale gennembrud.

Som publikum kan du følge hele Malko Konkurrencen i Koncertsalen – fra de indledende runder til den spændende finalekoncert, hvor en af de tre finalister får den eftertragtede titel som Malko-vinder 2021.

I denne 2. runde er kandidatfeltet halveret, og du kan opleve de 12 udvalgte kandidater dirigere DR Symfoniorkestret i uddrag af følgende værker:

Tjajkovskij: Symfoni nr. 5
Mahler: Symfoni nr. 5
Dvořák: Symfoni nr. 9, Fra den nye verden

Køb partoutbillet til alle indledende runder her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere