0Din kurv er tom

Malko Konkurrencen 2024 – 3. runde

18. apr '24 kl. 10:00

Koncertsalen

Malko Konkurrencen 2024 – 3. runde

Malko Konkurrencen 2024 – 3. runde

DR Symfoniorkestrets internationale Malko Konkurrence fylder igen DR Koncerthuset med spænding og masser af musik. I 3. runde er kandidatfeltet igen halveret, og de 6 udvalgte dirigenter er klar til at dyste om en plads i finalen med musik af bl.a. Ravel og Debussy.

View this event in English

24 unge dirigenter fra hele verden. Et tændt symfoniorkester. Og en fornem international jury med chefdirigent Fabio Luisi i spidsen. Det er hovedingredienserne i DR Symfoniorkestrets internationale Malko Konkurrence, som i en hel uge fylder DR Koncerthuset med spænding og masser af musik.

Malko Konkurrencen er en af verdens førende musikkonkurrencer, som tiltrækker de allerbedste unge dirigenter. Flere af dem har allerede en imponerende karriere, men vælger alligevel at stille op i konkurrencen for at få det endelige, internationale gennembrud.

Som publikum kan du følge hele Malko Konkurrencen i Koncertsalen – fra de indledende runder til den spændende finalekoncert, hvor en af de tre finalister får den eftertragtede titel som Malko-vinder 2021.

I denne 3. runde skal de seks dirigenter, der er tilbage i konkurrencen, på dirigentpodiet i to omgange med uddrag af følgende værker:

Ravel: La valse
Debussy: La Mer, 1. sats
Bartók: Koncert for orkester, 1. sats
Nielsen: Koncert for fløjte og orkester, 1. sats

Køb partoutbillet til alle indledende runder her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere