0Din kurv er tom

Meditationskoncert

7. okt '23 kl. 21:00

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke

Se rabatmuligheder

Meditationskoncert

Meditations-koncert

Når efterårsmørket sænker sig, inviterer DR Vokalensemblet til en fredfyldt og meditativ koncert i Vor Frue Kirke. Lad lyden af korets stemmer, den dybe cello og den smukt oplyste kirke hjælpe dig til at slippe hverdagen og tankerne for en stund, så du virkelig mærker rummet, tonerne og stemningen.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den travle verden udenfor forsvinde og mærk Vor Frue Kirkes store kirkerum omslutte dig, mens du fordyber dig i meditativ kormusik med DR Vokalensemblet og dybe cello-klange med solocellist Richard Krug.

DR Vokalensemblets meditationskoncerter er blevet en tilbagevendende begivenhed, som samler et dedikeret publikum når efterårsmørket begynder at sænke sig.

Her er en koncert, hvor du kan vende dig helt ind i dig selv i en musikalsk meditationsrejse ved at fokusere på roen, lyset, tonerne og ordene i det smukke kirkerum.

DR Vokalensemblet og deres nye chefdirigent Martina Batič er dine meditationsguides, og sangerne i koret leder dig til indre stilhed med sitrende smuk musik for kor og cello. Glid ind i en meditativ tilstand til musik af bl.a. Hildegard af Bingen, John Tavener, Thomas Tallis og Ola Gjeilo og solostykker for cello.

Koncerten kan også opleves i Roskilde Domkirke den 6. oktober 2023 klokken 20.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves i Vor Frue Kirke – Københavns Domkirke den 7. oktober 2023 klokken 18.30. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke “Korsang til sjælen”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Program


John Tavener (1944-2013)

Svyati

Ēriks Ešenvalds (f. 1977)

Only in Sleep

arr. Daryl Runswick (f. 1946)

O Waly waly

Lasse Enersen (f. 1978)

Agua Nocturna

Thomas Tallis (1505-85)

O nata lux

Hildegard of Bingen (1098-1179)

Ave generosa

Ola Gjeilo (f. 1978)

Ave generosa

Anton Arensky (1861-1906)

Угасшим звёздам [To the dying stars]

Hugi Gudmundsson (f. 1977)

Hvíld

Dirigent

Martina Batič

Cello

Richard Krug