0Din kurv er tom

Oh Land

25. nov '23 kl. 21:00

Studie 2

Oh Land

Oh Land

Oh Land er klar med nyt album til september og drager samtidig på en landsdækkende turné med sit band. ’Bleeed’ er den første single taget fra det kommende album, som publikum kan glæde sig til at opleve, når den populære sangerinde og musiker til efteråret vender tilbage til DR Koncerthuset.

Oh Land aka Nanna Øland Fabricius udgav sidste efterår den dansksprogede EP ’XTRA’, men vender nu tilbage til at udgive sange på engelsk. Vi glæder os til igen at kunne byde Oh Land en varm velkomst i DR Koncerthuset, hvor hun vil tage sit nye album og band med på scenen i Studie 2.

’Bleeed’ er den første single taget fra det kommende album, der udkommer til september. Om processen fortæller Nanna:

Sangene på mit kommende album er kommet til mig på engelsk. Jeg elsker, at tiden er blevet til, at man som sangskriver kan benytte sig af flere sprog. Også indenfor samme album, hvor flere og flere artister udgiver sange på deres modersmål side om side med engelsksprogede sange. For mig er det sangene, der bestemmer, og jeg vil fortsat stadig skrive på  dansk også.

Oh Land skrev og producerede sit debutalbum ´Fauna´ i 2008. Siden da har hun udgivet fire albums og en lang række hitsingler som ’White Nights’, ’Sun of a Gun’, ’Renaissance Girls’ og ’Speak Out Now’ – samt turneret rundt i verden flere gange, både som hovednavn og support for bl.a. Katy Perry og Sia. Som sangskriver har hun arbejdet med Pharrell, Sia, John Legend og Tricky. Efter syv år i New York har Oh Land igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre, symfoniorkestre og haft en hovedrolle i opsætningen af ’De Syv Dødssynder’ på Den Kgl. Opera i København.

Den første single fra det nye album ’Bleeed’ er produceret af Vasco, og om den udtaler Oh Land:

Bleeed er en ulykkelig kærlighedssang til SoMe. Den handler om det liv, vi lever på sociale medier, hvor liv flyder ind og ud af hinanden, og man ikke altid ved, hvad det har af konsekvens at gå online.
Jeg udsætter min hjerne for et kæmpe bombardement af indtryk og nogle gange følelser, som jeg slet ikke er parat til at håndtere. Klimakrise, jordskælv, perfekte kroppe og stivbenede geder på 20 sekunder. Den handler også om det selvpineri, man kan udsætte sig selv for ved hele tiden at skulle opleve alt det, man går glip af gennem andre. Jeg stiller en masse spørgsmål til mig selv med denne her sang. En had/kærlighedssang, som helt klart også har en stor selvironi.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere