0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

ORM

4. nov '23 kl. 20:00

Koncertsalen

ORM

Intet • Altet

Det danske black metal-band ORM indtager Koncertsalen til en spirituel oplevelse med nyt album, Intet • Altet. Et dobbeltalbum, der endnu en gang udvider rammerne for ORMs episke og fremsynede black metal. Det mastodontiske format tillader ORM endnu mere frihed til at udfolde deres musikalske vision, som svæver højt ved bjergets top og raser med flodens brusende strømfald, kun for at dykke ned i dalene for at meditere med skovens forglemte ånder.

ORM blev dannet i 2015 og udgav i 2017 sit selvbetitlede debutalbum, som satte scenen for bandets episke og melodiske black metal. På sit andet album Ir fra 2019 udvidede ORM grænserne for moderne black metal med en LP bestående af to langstrakte numre med progressiv ekstrem musik. ORM søger altid at udvide deres kunstneriske udsyn og at udforske grænserne for metalmusikken. Et af bandets unikke kendetegn er det episke format med langstrakte kompositioner og både personlige og metafysiske fortællinger om den menneskelige eksistens.

Ir og den efterfølgende EP Mit Blod fra 2020 blev vel modtaget af både presse og publikum, og gav bandet opmærksomhed både i og uden for det ekstreme metal-miljø, hvilket blandt andet førte til fremragende anmeldelser, en nominering til den prestigefyldte danske kritikerpris Steppeulven samt velbesøgte koncerter i Norden.

Når ORM spiller live, er de en spirituel oplevelse, hvor publikum bliver transporteret ind i en kaotisk verden, hvor rasende havbølger ubønhørligt slår mod forrevne granit-kyster, bryder stenene fra hinanden og efterlader et fredfyldt landskab, roligt i sin henrivende tomhed. ORM byder dig ind i deres verden og beder dig om at lytte opmærksomt for at opdage de sarte detaljer, der er hengemt i bandets hektiske lydmur.

Intet • Altet bearbejder livets fire faser, inspireret af bandets egen udvikling, både personligt og musikalsk. Hver af de fire kompositioner omhandler fire livsfaser – den brusende ungdom, den bebyrdede voksne, den asketiske eneboer og til sidst rejsen ind i den næste verden. Teksterne er inspireret af salmerne og legenderne, der markerer passagen mellem faserne, og i sidste ende den uundgåelige rejse fra livet mod døden.

Theis Wilmer Poulsen

Simon Sonne Andersen

Adam Schønemann

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere