0Din kurv er tom

RAIDERS OF THE SYMPHONY

16. aug '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

RAIDERS OF THE SYMPHONY

RAIDERS OF THE SYMPHONY

DR Koncerthuset slår portene ind til et skatkammer af symfoniske juveler og filmmusikalske perler i en action-packed adventure-koncert. DR Symfoniorkestret er i det eventyrlystne hjørne, og den ikoniske musik fra Indiana Jones filmene er koncertens kronjuvel.

View this event in English

I anledning af premieren på den femte Indiana Jones-film Indiana Jones and the Dial of Destiny hylder DR Symfoniorkestret George Lucas’ og Harrison Fords’ arkæologiprofessor Dr. Jones og hans jagt på forbandede skatte og forbryderiske nazister.

John Williams’ fabelagtige musik fra Indiana Jones-filmene fylder en stor del af koncerten, som også byder på musik fra en række andre film og spil med udforskningen af gådefulde tempelruiner, den tætte jungle, støvede museer og sandblæste ørkener i centrum.

Kompasset snurrer over skattekortet og flyveturen går stik sydvest for det symfoniske brændpunkt. Det er eventyr der spænder fra den rene ondskab til levende døde og det nærmest mirakuløse. Eller måske er det bare en jagten på en skat med guld og juveler i toner og rytmer.
Koncerten dirigeres af Christian Schumann og værterne er Han Duo.

Oplev musik fra bl.a.:

Indiana Jones & Temple of Doom
Indiana Jones & Raiders Of The Lost Ark
Indiana Jones & The Last Crusade
Indiana Jones & Kingdom Of The Crystal Skull
The Goonies
The Mummy
Angels and Demons
Adventures of Tintin
Lawrence of Arabia
Jumanji
Lara Croft: Tomb Raider, The Cradle of Life

Musik af John Williams, Jerry Goldsmith, Hans Zimmer, James Horner, Max Steiner, Maurice Jarre m.fl.

Koncerten kan også opleves den 17., 18. og 19. august 2023 klokken 20.00.

Dirigent

Christian Schumann

Solist, sopran

Beate Mordal

Værter

Han Duo

Kor

DR Koncertkoret

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere