0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Teitur

30. sep '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Teitur

Poetry & Aeroplanes – 20 års jubilæum

Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8 studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Hans debutalbum “Poetry & Aeroplanes” fylder 20 år i år og det bliver fejret med en unik jubilæumskoncert i Koncertsalen.

Den færøskfødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Gennem tiden er hans kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet EP’en “Modern Era” (2020), som Gaffa kvitterede med fire stjerner for samt overskriften ”Gennemmusikalsk legestue fra globaliseringens frontmusiker”.

Som eksempel på sit konstant udviklende kunster virke, tog Teitur i 2021 til Buenos Aires og indspillede med Argentinske musikere. Det blev til albummet “Cazador de Ostras” (Oyster Catcher) som er en blanding af nye engelske og færøske sange. På albummet kan man høre harpe, sitar, theremin og blæsere.

Teitur debuterede i 2003 med “Poetry & Aeroplanes”, og kan derfor i år fejre 20-års jubilæum for albummet. Dette fejres med en unik koncert i Koncertsalen.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere