0Din kurv er tom
Venteliste

Trash Taste

2. sep '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Trash Taste

Trash Taste

Trash Taste har infiltreret Europa! Oplev drengene fra Trash Taste, Joey, Garnt og Conner på scenen i Koncertsalen den 2. september når alt bliver vendt, rantet og diskuteret igennem. Publikum er garanteret grin, tårer og vrede til dette unikke comedytalkshow

Oplev Trash Taste live i DR Koncerthuset. Bliv klogere på personerne bag Trash Taste her.

Gigguk

Gigguk (Garnt Maneetapho) er kendt som en af skaberne af Anime Youtube, hvor han laver videoer omkring anime-verdenen. Hans satiriske blik og anmeldelser om anime har givet ham over 3 millioner følgere. Hans mest populære videoer er videoer af anime ’Anime in Minutes’. Han spiser ikke pizzaskorper og er et medlem af Trash Taste Podcast.

TheAnimeMan

Joey Bizinger, også kendt som The Anime Man, er en japansk-australsk youtuber med over 3 millioner følgere. Siden 2013 har han anmeldt, analyseret og kritiseret anime, otaku og japansk kultur på en komisk og kynisk måde. Han kan udover på sin egen YouTube-kanal, også opleves live på Twitch eller i Trash Taste-podcasten.

CDawgVA

Connor Colquhoun er en japansk-baseret walisisk online entertainer, som bedst er kendt for sine YouTube-videoer og Twitch streams som CDawgVA. Han vil gå langt for at underholde sit publikum, også på bekostning af sin egen værdighed. Connor er også et stolt medlem af Trash Taste-podcasten.

 VIP Info:

  • One premium reserved ticket
  • Pre-show Q+A with Trash Taste
  • Signed Polaroid
  • VIP early entry into the venue
  • Early access to shopping merchandise
  • Very limited availability
  • All VIP tickets are final sale and non-transferable.

 

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere