Gavekort­DR Koncerthuset

Den perfekte gave fuld af magiske musikalske oplevelser!

Giv en magisk musikalsk oplevelse!

Et gavekort til DR Koncerthuset gælder til alle de koncerter og arrangementer, der foregår i DR Koncerthuset (dog ikke køb i barerne og restauranten).

Du kan købe dit gavekort her på siden, og modtage det digitalt på din E-mail. Det er også muligt at bestille et gavekort via DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262. Ved køb igennem DR Koncerthusets Kundecenter er det muligt at få tilsendt et fysisk gavekort, i en flot DR Koncerthus gavekortsfolder.

Køb Gavekort

Praktisk information

DR Koncerthusets Kundecenter
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Tlf.: +45 35 20 62 62
drkoncerthuset@dr.dk

Kundecentret er åbent
Mandag til fredag: 11.00-16.00.

– Gavekortet kan anvendes til køb af billetter og rundvisninger i DR Koncerthuset og kan købes i DR Koncerthusets Kundecenter og på drkoncerthuset.dk/gavekort-dr-koncerthuset.
– Ved køb af gavekort er beløbsgrænserne min. kr. 100 og max. kr. 5.000.


Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan indløser og anvender jeg gavekortet?

Ved køb af billetter online kan du vælge at benytte dit gavekort som betalingsmiddel, når du er nået frem til ”Betaling”. Her skal du indtaste gavekortets nummer samt den medsendte pin-kode, og beløbet blive modregnet din bestilling.

DR Koncerthusets Kundecenter kan også modtage betaling via DR Koncerthusets gavekort. Dette skal blot oplyses ved ekspeditionens start.

Hvis du køber billetter for mere end gavekortets værdi, skal restbeløbet betales med betalingskort eller kontant i DR Koncerthusets kundecenter.

Du kan ikke efterfølgende anvende gavekortet til allerede købte billetter.

Hvis du køber billetter for mindre end gavekortets værdi, vil restbeløbet forblive på dit gavekort, som du så kan bruge til køb af billetter på et senere tidspunkt ved brug af samme nummer og pin-kode. Du vil altid kunne få oplyst gavekortets saldo ved at kontakte DR Koncerthusets kundeservice.

Det er muligt at anvende flere gavekort ved samme billetkøb.

Hvor finder jeg min pin-kode?

Hvis du har modtaget et elektronisk gavekort, så er pin koden ikke oplyst på selve gavekortet, men i stedet i en særskilt E-mail til køberen af kortet. Hvis køberen af gavekortet ikke har vedlagt den nødvendige pin-kode, så kan du kontakte DR Koncerthusets kundecenter på ovenstående drkoncerthuset@dr.dk  eller Tlf. +45 35 20 62 62 og få den oplyst derigennem, hvis du oplyser gavekortets nummer.

Hvis du har modtaget et fysisk printet gavekort, er pin koden oplyst ved siden af gavekortnummeret.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit gavekort bliver misbrugt?
Du hæfter selv for tab i tilfælde af misbrug af dit gavekort.

Hvis du mister dit gavekort eller er bange for, at det er blevet misbrugt, skal du straks kontakte DR Koncerthusets kundecenter, så kortet kan spærres hurtigst muligt og eventuelle uautoriserede brug af kortet kan annulleres.

Hvor længe er mit gavekort gyldigt?

Gavekort er gyldige i tre år fra købsdatoen.