Gavekort­DR Koncerthuset

Den perfekte gave fuld af magiske musikalske oplevelser!

Giv en magisk musikalsk oplevelse, der vil blive husket – og som du vil blive husket for.

Køb Gavekort

Et gavekort til DR Koncerthuset gælder til alle de koncerter og arrangementer, der foregår i DR Koncerthuset (dog ikke køb i barerne og restauranten).

Du kan købe dit gavekort her på siden, og modtage det digitalt på din E-mail. Det er også muligt at bestille et gavekort via DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262. Ved køb igennem DR Koncerthusets Kundecenter er det muligt at få tilsendt et fysisk gavekort, i en flot DR Koncerthus gavekortsfolder.

Køb Gavekort

Praktisk information

  • Ved Online gavekort er beløbsgrænse min. 100 kr. og max 5000 kr. Hvis du ønsker at give et gavekort på et beløb over eller under dette, skal du kontakte DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262.
  • Gavekort er gyldige i 3 år fra købsdatoen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg bruge gavekortet?

Gavekortet kan benyttes i forbindelse med køb af billetter til koncerter i DR Koncerthuset online.

Hvordan indløser jeg gavekortet?

Når du har fundet de billetter du ønsker og er kommet frem til “Betaling” i købsprocessen, kan du vælge at benytte dit gavekort som betalingsmiddel. Her skal du indtaste gavekortetnummer samt pin kode. Så vil beløbet blive modregnet din bestilling. Hvis du køber billetter for mere end gavekortets værdi, skal restbeløbet betales med betalingskort. Hvis du køber billetter for mindre end gavekortets værdi, vil restbeløbet forblive på dit gavekort, som du så kan bruge til køb af billetter på et senere tidspunkt. DR Koncerthusets Kundecenter kan også modtage betaling via DR Koncerthuset gavekort, dette skal blot oplyses fra start.

Hvad er pin koden til gavekortet?

Hvis du har modtaget et elektronisk gavekort, så er pin koden ikke oplyst på gavekortet, men derimod i en særskilt E-mail til køber. Hvis køberen af gavekortet ikke har vedlagt den tilhørende pin kode, så kan du ringe til DR Koncerthusets kundecenter og få den oplyst over telefonen. Det kræver at du oplyser gavekortnummer. Hvis du har modtaget et fysisk printet gavekort, så er pin koden oplyst ved siden af gavekortnummeret.

Kan man indløse flere gavekort på én ordre?

Ja, det er muligt at indløse flere gavekort på én ordre.

Hvordan ser jeg saldoen på mit gavekort?

Du kan til enhver tid få oplyst saldoen på dit gavekort ved at kontakte DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262. Se Kundecentrets åbningstider nederste på siden.