0Din kurv er tom

Gavekort­DR Koncerthuset

Den perfekte julegave fuld af magiske musikalske oplevelser!

Giv en magisk musikalsk oplevelse! Det er en julegave, som ikke fylder meget under juletræet, men som i den grad vil skabe både glæde og gode minder i det nye år!

Et gavekort til DR Koncerthuset gælder til alle de koncerter og arrangementer, der foregår i DR Koncerthuset (dog ikke køb i barerne og restauranten).

Du kan købe dit gavekort her på siden, og modtage det digitalt på din E-mail. Bemærk at det navn du udfylder i købsprocessen er dit eget – der kommer ikke til at stå noget navn på gavekortet.

Det er også muligt at bestille et gavekort via DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262. Ved køb igennem DR Koncerthusets Kundecenter er det muligt at få tilsendt et fysisk gavekort, i en flot DR Koncerthus gavekortsfolder.

Frister for bestilling af gavekort til jul:

Hvis du ønsker at bestille et gavekort fra DR Koncerthuset, som skal sendes pr. post og være fremme før juleaften, så skal gavekortet senest bestilles den 19. december. Hvis gavekortet skal sendes til et andet EU land, f.eks. Sverige, så skal det seneste bestilles den 9. december.

Køb Gavekort

Praktisk information

DR Koncerthusets Kundecenter
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Tlf.: +45 35 20 62 62
drkoncerthuset@dr.dk

– Gavekortet kan anvendes til køb af billetter og rundvisninger i DR Koncerthuset og kan købes i DR Koncerthusets Kundecenter og på drkoncerthuset.dk/gavekort-dr-koncerthuset.
– Ved køb af gavekort er beløbsgrænserne min. kr. 100 og max. kr. 5.000.


Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan indløser og anvender jeg gavekortet?

Ved køb af billetter online kan du vælge at benytte dit gavekort som betalingsmiddel, når du er nået frem til ”Betaling”. Her skal du indtaste gavekortets nummer samt den medsendte pin-kode, og beløbet blive modregnet din bestilling.

DR Koncerthusets Kundecenter kan også modtage betaling via DR Koncerthusets gavekort. Dette skal blot oplyses ved ekspeditionens start.

Hvis du køber billetter for mere end gavekortets værdi, skal restbeløbet betales med betalingskort eller kontant i DR Koncerthusets kundecenter.

Du kan ikke efterfølgende anvende gavekortet til allerede købte billetter.

Hvis du køber billetter for mindre end gavekortets værdi, vil restbeløbet forblive på dit gavekort, som du så kan bruge til køb af billetter på et senere tidspunkt ved brug af samme nummer og pin-kode. Du vil altid kunne få oplyst gavekortets saldo ved at kontakte DR Koncerthusets kundeservice.

Det er muligt at anvende flere gavekort ved samme billetkøb..

Hvad skal jeg gøre, hvis mit gavekort bliver misbrugt?
Du hæfter selv for tab i tilfælde af misbrug af dit gavekort.

Hvis du mister dit gavekort eller er bange for, at det er blevet misbrugt, skal du straks kontakte DR Koncerthusets kundecenter, så kortet kan spærres hurtigst muligt og eventuelle uautoriserede brug af kortet kan annulleres.

Hvor længe er mit gavekort gyldigt?

Gavekort er gyldige i tre år fra købsdatoen.