0Din kurv er tom

Gavekort­DR Koncerthuset

Den perfekte gave fuld af magiske musikalske oplevelser!

Et gavekort til DR Koncerthuset gælder til alle koncerter, arrangementer og produkter der er at finde på drkoncerthuset.dk. (Gavekort kan ikke indløses fysisk i bar og restaurant, men derimod godt ved forud-købte restaurant produkter).

Du kan købe dit gavekort her på siden, og modtage det som pdf på din e-mail. Bemærk at det navn du udfylder i forbindelse med købet er dit eget – der kommer ikke til at stå navn på gavekortet.

Det er også muligt at hente et fysisk gavekort i DR Koncerthusets Billetkontor, og få det udleveret i en flot DR Koncerthus gavekortfolder, eller på telefon 3520 6262, hvor det er muligt at få det tilsendt per post.

Køb gavekort her!

Scroll ned på denne side for at læse ofte stillede spørgsmål om gavekort.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket beløb kan gavekort udstedes på?
Ved køb af gavekort er beløbsgrænserne min. kr. 100 og max. kr. 10.000 – du kan indtaste et valgfrit beløb inden for denne ramme.

Hvor længe er et gavekort gyldigt?
Gavekort er gyldig i tre år fra købsdatoen.

Hvad koster det at få gavekort sendt med posten?
Det koster et forsendelsesgebyr på 25 kr. med levering inden for 5-7 hverdage eller 35 kr. med levering inden for 2-3 hverdage. I begge tilfælde sendes gavekort med Post Nord.

Hvordan indløser jeg gavekort?
Du kan indløse gavekort online og via DR Koncerthusets kundecenter enten via telefon eller fysisk fremmøde.

Ved køb af billetter, produkter og rundvisninger online kan du benytte dit gavekort som betalingsmiddel, når du er nået frem til ”Kontrol og Betaling”. Du skal indtaste hele gavekortnummeret som kan være mellem 10 til 26 cifre.

Hvis du har et gavekort med både gavekortnummer (6 cifre) og en pinkode (4 cifre) skal du indtaste alle 10 cifre uden mellemrum.

Hvis du køber billetter for mere end gavekortets værdi, betaler du restbeløbet med betalingskort. I DR Koncerthusets kundecenter kan du ved fysisk fremmøde også vælge at betale restbeløbet kontant.

Hvis du køber billetter for mindre end gavekortets værdi, får du restbeløbet på et nyt gavekort (fortsat med samme gyldighedsdato som det originale gavekort).

Jeg har allerede købt billetter men har glemt at indløse et eller flere gavekort. Kan jeg ændre det og indløse gavekort(ene)?
Du kan ikke indløse gavekort på allerede betalte billetter.

Kan jeg indløse flere gavekort på samme ordre?
Det er muligt at anvende flere gavekort på en ordre.

Kan jeg benytte et gavekort som betaling på et abonnement?
Ved køb af abonnement er det kun muligt at benytte gavekort som betaling via  DR Koncerthusets Kundecenter (per telefon eller ved fysisk fremmøde).

Kan jeg bruge DR Koncerthusets gavekort i baren eller restauranten i DR Koncerthuset?
Det er kun muligt at benytte gavekort som betalingsmiddel online på produkter som tapas eller restaurantmenuer forud for koncerter. Det er ikke muligt at benytte gavekort ved fremmøde i baren/restauranten.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit gavekort bliver misbrugt?
Du hæfter selv for tab i tilfælde af misbrug af dit gavekort.

Hvis du mister dit gavekort eller er bange for, at det er blevet misbrugt, skal du straks kontakte DR Koncerthusets kundecenter, så kortet kan spærres hurtigst muligt og eventuelle uautoriserede brug af kortet kan annulleres.