DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Gavekort­DR Koncerthuset

Giv en magisk musikalsk oplevelse!

Et gavekort til DR Koncerthuset gælder til alle de koncerter og arrangementer, der foregår i DR Koncerthuset (dog ikke køb i barerne og restauranten).

Du kan købe dit gavekort her på siden, og modtage det digitalt på din E-mail. Bemærk at det navn du udfylder i købsprocessen er dit eget – der kommer ikke til at stå noget navn på gavekortet.

Det er også muligt at bestille et gavekort i en flot DR Koncerthus gavekortsfolder via DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262, eller ved personlig henvendelse.

Køb Gavekort

Praktisk information

DR Koncerthusets Kundecenter
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Tlf.: +45 35 20 62 62
drkoncerthuset@dr.dk

– Gavekortet kan anvendes til køb af billetter og rundvisninger i DR Koncerthuset og kan købes i DR Koncerthusets Kundecenter og på drkoncerthuset.dk/gavekort-dr-koncerthuset.
– Ved køb af gavekort er beløbsgrænserne min. kr. 100 og max. kr. 5.000.


Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan indløser og anvender jeg gavekortet?

Ved køb af billetter online kan du vælge at benytte dit gavekort som betalingsmiddel, når du er nået frem til ”Betaling”. Du skal indtaste hele gavekortnummeret, alle 10 cifre ved betaling online.

DR Koncerthusets Kundecenter kan også modtage betaling via DR Koncerthusets gavekort. Dette skal blot oplyses ved ekspeditionens start.

Hvis du køber billetter for mere end gavekortets værdi, skal restbeløbet betales med betalingskort eller kontant i DR Koncerthusets kundecenter.

Du kan ikke efterfølgende anvende gavekortet til allerede købte billetter.

Det er muligt at anvende flere gavekort ved samme billetkøb..

Hvad skal jeg gøre, hvis mit gavekort bliver misbrugt?
Du hæfter selv for tab i tilfælde af misbrug af dit gavekort.

Hvis du mister dit gavekort eller er bange for, at det er blevet misbrugt, skal du straks kontakte DR Koncerthusets kundecenter, så kortet kan spærres hurtigst muligt og eventuelle uautoriserede brug af kortet kan annulleres.

Hvor længe er mit gavekort gyldigt?

Gavekort er gyldige i tre år fra købsdatoen.