0Din kurv er tom

DR Koncerthuset og Corona-virus

DR Koncerthuset og forholdsregler vedr. Covid-19

Trygheden og sikkerheden for vores publikum, kunstnere og ansatte har højeste prioritet for os i DR Koncerthuset, og vi følger derfor alle aktuelle retningslinjer for kulturarrangementer.

Fra fredag den 12. november er der igen indført krav om coronapas ved indendørs arrangementer med over 200 deltagere. Det betyder, at du igen skal være forberedt på at vise coronapas ved ankomst til DR Koncerthuset. Det vil være en stor hjælp, hvis du kommer i god tid til koncerten og har coronapasset klar til fremvisning ved indgangen, så vi kan undgå kødannelse op til koncertstart.

OBS: Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at opdatere din coronapas-app, og sørg venligst for at have opdateringen på plads inden du kommer til koncerten.

Læs mere om coronapas her – og vær opmærksom på, at hvis du vælger at fremvise dokumentation på andre måder end via coropas-appen (fx et print af testresultat eller vaccinestatus) skal du fremvise ID sammen med dokumentationen.

Vær desuden opmærksom på, at DR har valgt at aflyse rundvisninger i DR Byen frem til 1. januar. Alle koncerter og arrangementer i DR Koncerthusets publikumsområder gennemføres som planlagt i henhold til de gældende retningslinjer. Dette gælder også arrangementet ’Bag om koncerten’, som vil finde sted i publikumsfoyeren.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter på mail eller telefon.

Email: drkoncerthuset@dr.dk 
Telefon: 35 20 62 62

Vi glæder os til at se dig igen i DR Koncerthuset!

Med venlig hilsen
DR Koncerthuset

Denne side er opdateret den 11. november 2021

Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud