Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Koncerthuset og Corona-virus

DR Koncerthuset aflyser eller udsætter alle arrangementer til og med 8. juni

I forlængelse af regeringens seneste tiltag mod spredning af coronavirus må DR Koncerthuset desværre aflyse eller udsætte alle koncerter i perioden til den 8. juni.

Vi afventer den kommende tids meldinger fra sundhedsmyndighederne for at kunne melde endeligt ud om koncerter efter denne dato.

Information in English

Vi refunderer din billet, hvis koncerten er aflyst

Hvis din koncert er blevet aflyst pga. corona-situationen, refunderer vi din billet.
Hvis koncerten er udsat til en senere dato, beholder du din billet, som vil være gyldig til den nye koncertdato. Du kan dog også vælge at anmode om refusion af billetten i stedet.

Læs mere om refusion af billetter her

Har du spørgsmål?

DR Koncerthuset følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og holder lukket for publikum til den 8. juni. Dette gælder indtil videre også DR Koncerthusets billetkontor i foyeren og billettelefonen. Vi kan dog stadig kontaktes per mail på drkoncerthuset@dr.dk hvis du har spørgsmål vedrørende billetkøb, refusion eller andet.

Har du spørgsmål om koncerter efter den 8. juni, kan vi desværre ikke svare, men afventer den kommende tids meldinger fra sundhedsmyndighederne.

Tak for din forståelse
Vi er kede af at skuffe de gæster, som har glædet sig til arrangementer i DR Koncerthuset.
Samtidig skal vi naturligvis lytte til myndighederne og passe på hinanden. Derfor sætter vi også stor pris på den tålmodighed, som vi har mødt hos jer gæster.

Vi glæder os til at fylde DR Koncerthuset med musik, liv og publikum igen!

Med venlig hilsen
DR Koncerthuset