0Din kurv er tom

Koncertpakker med DR’s kor og orkestre

Se de spændende nye koncertpakker fra DR Symfoniorkestret, DR Vokalensemblet og DR Pigekoret

Til dig, der har appetit på kor og klassisk musik, har DR’s kor og orkestre sammensat en række koncertpakker med tre af de bedste koncerter i sæsonen.

Er du mest til store værker for kor og orkester, musik der følger årstiderne eller skønne sangstemmer? Vælg en pakke med musik og kunstnere, som du holder særligt af, og glæd til dig til at opleve koncerterne i løbet af sæsonen.

Med en koncertpakke får du tre koncerter i kalenderen på én gang – med 15% rabat.

Gå på opdagelse i alle vores koncertpakker her på siden.

DR Symfoniorkestrets koncertpakker

Til dig, der har appetit på symfonisk musik, har DR Symfoniorkestret sammensat seks koncertpakker med tre af de bedste koncerter i sæsonen.

Læs mere om DR Symfoniorkestrets koncertpakker her

3 x Skrjabin

DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi blænder op for den russiske komponist Alexander Skrjabins forunderlige verden med en koncertrække, som over to sæsoner præsenterer alle komponistens seks farvestrålende orkesterværker.

Læs mere
Efterårsstjerner

Med denne koncertpakke kan du se frem til tre store koncertoplevelser, der lyser op i efterårsmørket.
Oplev ægte stjerner på scenen i Koncertsalen, bl.a. dirigenten Herbert Blomstedt, pianisten Alice Sara Ott og dirigenten Barbara Hannigan.

Læs mere
Forår & Symfonier

Fyld din forårskalender med store symfonier fulde af livskraft og frodige musikalske landskaber.
Tranerne svæver højt over de åbne vidder i Sibelius’ 5. symfoni, mens Dvoraks melodiske 8. symfoni og Beethovens elskede Pastorale-symfoni skildrer naturen i sin mest uimodståelige form.

Læs mere
Strålende solister

Med denne koncertpakke kan du sikre dig billet til tre koncerter, hvor fire af tidens allerstørste solistnavne optræder på scenen i Koncertsalen sammen med DR Symfoniorkestret.
Oplev bl.a. superstjernen Leif Ove Andsnes, der spiller Rakhmaninovs virtuose 3. klaverkoncert, og de hollandske Jussen-brødre vender tilbage til DR Koncerthuset.

Læs mere
Skønne stemmer

Denne koncertpakke er til dig, der både er vild med kormusik, store sangstemmer og orkesterlyd.
Med tre vidt forskellige koncerter i foråret 2024 oplever du både lyden af DR Koncertkoret og DR Symfoniorkestret for fuld udblæsning i Mahlers storslåede 3. symfoni.

Læs mere
Klassisk for begyndere

Kender du nogen, som holder af klassisk musik, men har brug for hjælp til at vælge de første, klassiske koncertoplevelser?
Denne koncertpakke er til alle, der gerne vil prøve at opleve den symfoniske musik live for første gang – eller det der ligner.

Læs mere

DR Vokalensemblets koncertpakker

Stemmen er det instrument, der er tættest på vores hjerte. Og når flere sangstemmer mødes i kor, kan musikken løfte os på en særlig måde.

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat fire forskellige koncertpakker, hvor DR Vokalensemblets 18 sangere folder sig ud i alle tiders kormusik – fra meditative renæssanceklange over fuldblods romantik til kendte danske sange og moderne mesterværker.

Læs mere om DR Vokalensemblets koncertpakker her

Året rundt med DR Vokalensemblet

Højtider og sang hører sammen! Med denne koncertpakke kan du følge årets gang med DR Vokalensemblet i to af byens smukke kirkerum.

Læs mere
Tæt på chefdirigent Martina Batič

Kom tæt på DR Vokalensemblets nye chefdirigent Martina Batič i tre meget forskellige koncerter, hvor du oplever kormusik i mange former.

Læs mere
Store stemmer med DR Koncertkoret

Med denne koncertpakke kan du se frem til tre koncerter, hvor klangen af DR Koncertkorets mange store sangstemmer får taget til at løfte sig!

Læs mere
Korsang til sjælen

Her er tre koncerter med DR Vokalensemblet, hvor du kan fordybe dig i kormusik, som inviterer til meditation og eftertanke.

Læs mere

DR Pigekorets koncertpakke

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat en koncertpakke med tre højdepunkter i DR Pigekorets kommende sæson. Med de tre koncerter kan du følge DR Pigekoret gennem hele sæsonen – og samtidig sikre dig billetter til de eftertragtede koncerter i god tid.

Kom helt tæt på pigernes smukke stemmer, når vi slukker alt lyset i Koncertsalen til efterårets Mørkekoncert, og sæt musik til foråret og sommeren med korets stemningsfulde koncerter, som lyser op med kendte sange og salmer, nye arrangementer og musikalske gæster.

Læs mere om DR Pigekorets koncertpakke her

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk & Mix muligheder

Køb pluk og mix

Pluk & Mix kan købes til den nye sæson 2023-34 fra den 14. marts 2023 klokken 11.00.