0Din kurv er tom

DR Koncerthusets Kundecenter

DR Koncerthusets Kundecenter

DR Koncerthusets Kundecenter er beliggende i stueplan i DR Koncerthuset. I DR Koncerthusets Kundecenter kan du få hjælp og information om billetter til Koncerter, Events og Rundvisninger i DR Koncerthuset og DR Byen. På denne side vil du kunne finde al information om DR Koncerthusets Kundecenter.

Vi glæder os til at se dig i DR Koncerthuset!

Åbningstider

Åbningstid:

Personlig betjening: Mandag – fredag: 11:00 – 14:00 (dog undtaget torsdag som er: 13:00 – 16:00)

Telefontid: Mandag – fredag: 10:00 – 16:00 (dog undtaget torsdag som er: 12:00 – 18:00). Kontakt DR Koncerthusets Kundecenter på telefon: 3520 6262.

Ved koncerter i DR Koncerthuset koncertsal, vil Kundecenteret også være åbent. Hvis der er ledige billetter, kan disse købes ved at møde op i Kundecenteret 1 time inden koncerten.

Se vejledende overblik over telefonkø nedenfor:

Hvor henvender jeg mig, hvis jeg har glemt noget i DR Byen eller DR Koncerthuset?

Spørgsmål vedr. glemte ejendele skal ske ved henvendelse til DR’s Hovedreceptionen på tlf.: 35202640

Hvordan kan jeg bestille Handicap- og ledsagerpladser?

Kørestolsbrugere, blinde eller andre med et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer, skal bestille billet gennem DR Koncerthusets Kundecenter.
Ved bestilling med ledsagerkort, er det muligt at få 1 gratis ledsager med.

Gavekort til DR Koncerthuset

Du kan købe gavekort til DR Koncerthuset online eller igennem DR Koncerthusets Kundecenter. Gavekortet kan benyttes til arrangementer i DR Koncerthuset, samt rundvisninger i DR Byen.

Læs mere om Gavekortkort her
Kan jeg se Koncertsalen og Studierne i Kundecentrets åbningstid?

Koncertsalen og studierne kan kun besøges ved køb af Rundvisning til DR Koncerthuset, eller ved køb af billet til et arrangement i Koncertsalen. Det er derfor ikke muligt, at komme ind og se salen i Kundecenterets almindelige åbningstid.

Læs mere om Rundvisninger her
Kan jeg ombytte min billet til en anden koncert?

Det er ikke muligt at få refunderet købte billetter, til gengæld er det muligt at ombytte billetter til koncerter med DRs egne kor og orkestre, såfremt der er minimum 14 dage til den koncert der ønskes ombyttet fra. Det koster 40 kr. per billet for ombytningen. Abonnenter bytter gratis mellem koncerter med DRs Symfoniorkester. Det er ikke muligt at ombytte billetter, hvis koncerten man ønsker at bytte fra er udsolgt.

Salgs- og leveringsbetingelser

Er der gebyrer ved bestilling af billetter?
Ved køb af billetter til DR Koncerthusets arrangementer er der altid et billetgebyr på 30 kr. per billet, uanset hvor mange billetter der bestilles.

Billetter købt online, vil altid blive fremsendt på mail. DR Koncerthuset sender gerne billetterne til dig, mod et forsendelsesgebyr, hvis du har købt billetterne igennem vores Kundecenter.

Læs mere om betingelser her
 

Mad & Drikkevarer

Læs mere om retningslinjer for mad & drikkevarer i DR Koncerthuset.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere