0Din kurv er tom

DR ­ Musikariet

Halloween Koncert

31. okt '21 kl. 13:00Koncertsalen

Læs mere
Halloween Koncert

31. okt '21 kl. 16:00Koncertsalen

Læs mere
Halloween Koncert
Halloween Koncert

Glæd jer til en gruopvækkende koncert, der får de fleste til at ryste i bukserne – men bare rolig: med swingende rytmer og sublime børnestemmer forvandles koncertsalens spænding og uhygge til én stor fest.

31. okt '21 kl. 13:00 Koncertsalen / DR Musikariet
Læs mere
Halloween Koncert
Halloween Koncert

Glæd jer til en gruopvækkende koncert, der får de fleste til at ryste i bukserne – men bare rolig: med swingende rytmer og sublime børnestemmer forvandles koncertsalens spænding og uhygge til én stor fest.

31. okt '21 kl. 16:00 Koncertsalen / DR Musikariet
Læs mere

Hvad er DR Musikariet?

DR Musikariet er en ramme over en masse forskellige musiktilbud til børn og unge. Det er koncerter, workshops og skoletilbud på tværs af genrer i hele landet.

I DR Musikariet skaber vi alt slags musik og alle slags musikalske oplevelser – lige fra jazz, klassisk, guldaldermusik og verdensmusik til metal, pop og rapmusik. DR Musikariets arrangementer er målrettet børn og unge i alderen 3 til 19 år – lige fra børnehavebørn til unge på de videregående uddannelser.

De yngste kan blandt andet opleve Moussa Diallos fantastiske musikuniverser og de ældste folkeskoleelever kan få hård rock og Heavy på skoleskemaet med Musikariets Metalskole. Også mellemtrinet får deres sag for, med den interaktive koncertoplevelse ”De Frygtede Pirater”, når de selv skal styre sørøverskibet ud på dybt vand, for at finde kaptajnens hemmelige skat!

Siden 2015 har DR Musikariet været et permanent public service tilbud til børn og unge med mere end 50.000 besøgende fra hele landet – størstedelen er skoleelever.

Aktiviteterne i DR Musikariet foregår i DR Koncerthuset samt i landets store koncertsale og regionale spillesteder.

Få besked om nye koncerter og arrangementer til børn og unge fra DR Musikariet

Vil du ikke gå glip af gratis musikalske arrangementer til skoler og institutioner, så skal du tilmelde dig nyheder fra DR Musikariet.

Udfyld nedenstående – så holder vi dig opdateret, så snart der er arrangementer, som kunne være relevante for din skole eller institution.

Tilmeld dig nyheder fra DR Musikariet her


Afmeld nyheder fra DR Musikariet

Musikformidling i børnehøjde

DR Musikariet har igennem mange år udviklet undervisningsmateriale til skolekoncerter. Som noget nyt har vi nu valgt at arbejde med videoer og har produceret en række klassiske instrumentpræsentations videoer, der er målrettet 0.–4. klasse.

Med videoerne er det muligt at opleve en række af DR Symfoniorkestrets musikere fortælle sjovt og personligt om deres instrumenter. Den grundlæggende tanke med instrumentpræsentations-videoerne er at give en ”værktøjskasse” i forbindelse med en klassisk koncertoplevelse. Ved at afmystificere det enkelte instrument i symfoniorkestret bliver tilgangen til den første symfoniske koncert måske lidt mindre overvældende, og måske har man endda mulighed for at fokusere mere på at lytte og nyde musikken.

Gå på opdagelse i vores videoer

Se billeder fra DR Musikariets Metalskole

Læring og undervisningsmateriale

Hos os er der masser af læring i en koncert – men helst ingen undervisning. Koncerten skal gerne være en kulmination på et undervisningsforløb eller en inspiration til et efterfølgende.

Mange af vores koncerter ledsages derfor af et inspirations- eller undervisningsmateriale til skolerne. Materiale findes på det pågældende arrangement eller koncert, så det altid er til ved hånden, når der er brug for det. Vi har gjort os umage for, at materialet er inspirerende og appellerende for børn og unge, så læring bliver sjov, interessant og inspirerende at arbejde med. Målet er at plante en lille musikalsk udviklingsspirer, hver eneste gang vi afholder børnekoncerter og arrangementer.

Læs mere om DR Musikariets undervisningsmateriale her

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter