Vi sikrer dig en god oplevelse

 Velkommen til DR Koncerthuset. Vi har glædet os til at tage imod dig.

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

 1. Hav din billet klar
  Ved ankomst skal du fremvise din adgangsbillet for personalet. På billetten kan du, ved nummererede pladser, også se, hvilken plads du skal opleve arrangementet fra. I sjældne tilfælde kan der af sikkerhedsmæssige årsager være behov for at ændre din plads, men så sørger vi for at anvise dig en ny plads. Gyldig adgangsbillet skal altid kunne forevises på anmodning fra personalet.
 2. Vi vil så gerne have du bliver

På enkelte koncerter er det desværre ikke muligt at forlade DR Koncerthuset under arrangementet og komme retur igen, medmindre du har en særlig aftale med personalet.

 1. Lad os passe på overtøj og tasker
  Overtøj og større tasker (over 30×40 cm) skal af sikkerhedshensyn afleveres i garderoben, du kan vælge vores ubemandet garderobe, eller lade os passe godt på det i vores bemandede garderobe.
 2. Lidt godt til ganen
  I vores restaurant og i vores barer har vi gjort os umage for at have et lækkert udvalg af drikkevarer og snacks, da det ikke er tilladt at medbringe mad og drikkevarer hjemmefra.
 3. Vi sørger for underholdningen
  Husk derfor at sætte din mobiltelefon på lydløs, så arrangementet ikke afbrydes af din ringetone. Hvis du tager billeder, beder vi dig om at udvise hensyn og undgå brug af blitz.
  Nogle gange kan det efter ønske fra artisten være forbudt at tage billeder eller optage video af arrangementet.
 4. Vi passer godt på dig
  For at passe på dig holder vi altid øje med, om der skulle opstå forstyrrende eller uacceptabel adfærd, så du kan nyde arrangementet i god ro og orden.
 5. Pas godt på os
  Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i DR Koncerthusets smukke rammer, og vi håber, at du vil hjælpe os med at bygningen og inventaret ikke beskadiges eller misligholdes. Derfor er det ikke tilladt at medbringe fx fyrværkeri, pyrotekniske genstande, laserpenne, bannere, eller at ryge indenfor. Det er heller ikke tilladt at medbringe dyr, medmindre det er en førerhund og du har forudgående aftale.
 6. Og så det kedelige
  Vi vil allerhelst først sige farvel, når man har nydt arrangementet. Men gæster som overtræder ordensreglementet, eller som ikke følger personalets anvisninger, kan uden videre bortvises og få forbud mod at vise sig på DR Koncerthusets område.

Personalet kan bortvise hele grupper, hvis en overtrædelse ikke kan tilordnes en enkelt person og overtrædelsen i øvrigt er karakteristisk for hele gruppens opførsel.

Såfremt en overtrædelse udløser mistanke om en strafbar handling, foretager vi en politianmeldelse.

DR Koncerthuset er Tv-overvåget.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at henvende dig til vores personale, der hellere end gerne hjælper dig.


Rigtig god fornøjelse i DR Koncerthuset.