DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Koncerthuset­Restaurant & Bar

Velkommen til DR KONCERTHUSET RESTAURANT & BAR

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an.

Som noget nyt har DR Koncerthuset indgået et samarbejde med Cheval Blanc om at udvikle madoplevelser og menuer med fokus på økologi, bæredygtighed og velsmag. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over.

Middag før koncerten?

Ordentlige råvarer er naturligvis fundament for den gode madoplevelse og derfor er maden, som serveres i koncerthusets restaurant, skabt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Uanset om det er økologisk surdejsbrød af lokalt mel, hjemmesyltede grønne sager eller en sommerfrisk hyldeblomstsorbet har køkkenet lagt håndværk og kærlighed ind i sammensætningen af smag og visuelle indtryk på tallerkenen, som serveres for gæsterne.

Aarstiderne står for leveringen af 100 % økologisk grønt til alle restaurantens menuer. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Vælg i mellem 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder DR Koncerthuset Restaurant & Bar appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt, med mulighed for at vælge vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Eksempel:
– Arancini med grøn mayo & friséesalat vendt i yuzu-vinaigrette
– Kold agurkesuppe med ærter & marinerede bær
– Brændt blomkål med dild, ristet hasselnød, rucola & brunet smør-vinaigrette
– Spidsbryst med hvidløgschips, persillemayo & fermenteret hvidløg
– Laks med teriyaki, crudité af daikon-radise, puffet quinoa & rødbedespirer
– Gedefriskost rørt med estragon, sprød sesamkiks & karse
– Luftig cheesecake med rehydrerede bær & verbena

Velbekomme!

Køb tapas her

MENU - Juni

Forret
Grøn gazpacho med citrus olie, saltede mandler, aronia og fjordrejer

Hovedret
Rosastegt onglet serveret med grillede løg, karl johan pure med miso og soya serveret med sauce på tragtkantareller

Dessert
Jordbær carpaccio med flydende gele, koldskåls sorbet og ”kammerjunker”

Osteanretning
Danskrygeost med urteolie og asparges crudite samt Ask fra unika

Vegetarisk
Saltbagte gulerødder serveret med grillede løg, karl johan pure med miso og soya serveret med sauce på tragtkantareller

Køb middag i restauranten

MENU - August

Forret
Saltet makrel i skummende røget muslinge sauce med dild, syltede æbler og rosenkålsblade

Hovedret
Mørbrad af gris i souffle variation af gulerødder hertil brunet smør glace og friske urter

Dessert
Ymer og variation af hindbær

Osteanretning
Unika oste med hyben chutney

Vegetarisk
Ravioli med variation af gulerødder, sauce på brunet smør og parmesan

Køb middag i restauranten

MENU - September

Forret
Kalvetatar med syltede ramsløg, røget æggeblomme og sprød rug

Hovedret
Rosa stegt skovdue med rødbedepure og rå rødbede, sauce med lakridsrod, kørvel og brunet smør

Dessert
Lakrids pannacota med havtorn gele, græskarkerne malto og rød skovsyre

Osteanretning
Blød creme på blå ost, serveret med fennikel og smørristet pumpernikkel

Vegetarisk
Sprøde svampe med rødbedepure og rå rødbede, sauce med lakridsrod, kørvel og brunet smør

Køb middag i restauranten

Vinkort

DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer.
Vi bestræber os på at finde interessante og karakterfulde vine – ud fra devisen ”lidt men godt på kortet”.

Se vinkort

Gå i baren før og efter koncerten

Kom i god tid og nyd stemningen med et godt glas vin, en af vores mange øl eller en kop kaffe. Vi har et stort udvalg, som kan friste de fleste. For eksempel:

DR Koncerhusets bar
Udvalgte Hvid- og rødvine fra Veneto, Italien, Chardonnay/ Cabernet Sauvignon & Merlot 65 kr. (glas) / 250 kr. (flaske)
Royal Økologisk 40 cl.,Pilsner, Classik, IPA 50 kr.
Moscow Mule, Dark n Stormy,  WhIte Russian 90 kr.

Og naturligvis alt fra vand, kaffe og økologisk saft til biodynamisk Spumante, Champagne og drinks. Barkortet udvikles løbende og tilpasses hver enkelt koncert.

Baren har altid åbent en time før koncertstart samt en time efter, så du har rig mulighed for en god start og en fin afslutning på koncerten. Der er masser af hyggelige hjørner med gode siddepladser og skøn udsigt ud over Amager Fælled.

Se barkort

 

Ombytning og ændringer til køb og reservation

Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du læse mere om hvordan du ombytter dit køb eller afbestiller din reservation i restauranten.

Mere

Gruppebooking – 8 personer eller derover

Kommer du som en gruppe, på 8 personer eller derover, så kan du gøre det ved en særskilt booking. Læs mere om, hvordan du gør dette.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter