0Din kurv er tom

DR Koncerthuset­Restaurant & Bar

Velkommen til DR KONCERTHUSET RESTAURANT & BAR

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an.

Som noget nyt har DR Koncerthuset indgået et samarbejde med Cheval Blanc om at udvikle madoplevelser og menuer med fokus på økologi, bæredygtighed og velsmag. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over.

Middag før koncerten?

Ordentlige råvarer er naturligvis fundament for den gode madoplevelse og derfor er maden, som serveres i koncerthusets restaurant, skabt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Uanset om det er økologisk surdejsbrød af lokalt mel, hjemmesyltede grønne sager eller en sommerfrisk hyldeblomstsorbet har køkkenet lagt håndværk og kærlighed ind i sammensætningen af smag og visuelle indtryk på tallerkenen, som serveres for gæsterne.

Aarstiderne står for leveringen af 100 % økologisk grønt til alle restaurantens menuer. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Vælg i mellem 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder DR Koncerthuset Restaurant & Bar appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt, med mulighed for at vælge vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Eksempel:
– Arancini med grøn mayo & friséesalat vendt i yuzu-vinaigrette
– Kold agurkesuppe med ærter & marinerede bær
– Brændt blomkål med dild, ristet hasselnød, rucola & brunet smør-vinaigrette
– Spidsbryst med hvidløgschips, persillemayo & fermenteret hvidløg
– Laks med teriyaki, crudité af daikon-radise, puffet quinoa & rødbedespirer
– Gedefriskost rørt med estragon, sprød sesamkiks & karse
– Luftig cheesecake med rehydrerede bær & verbena

Velbekomme!

Køb tapas her

MENU - April

Forret
Stenbiderrogn – Rygeost – Rødløg – Dildolie

Vegetar Forret
Bagt Selleri – Rygeost – Rødløg – Dildolie

Hovedret
Confiteret kyllingelår – Porre – Agurk – Kartoffelpure – Sauce

Vegetar Hovedret
Løgtærte – Løg i variation – Porre – Grøn olie

Dessert
Vaniljeis – Chokolade – ”Oreo”

Osteanretning
Rød løber – årstids ost – Syltede Valnødder – Solbær

Køb middag i restauranten

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

ALLERGENER
Oplys venligst om eventuelle allergener i forhold til ovenstående menu

MENU - Maj

Forret
Hvide asparges – Mayo – Parmesan – Sprød serrano

Vegetar Forret
Hvide asparges – Mayo – Parmesan – Croutons

Hovedret
Kalve spidsbryst – Grønne asparges – Grillet løg – Ribs – Blanquet sauce

Vegetar Hovedret
Gnocchi – cremet sauce – ærter – Grønne asparges – Grillet løg – urter

Dessert
Rabarber – Yoghurt sorbet – Hvid chokolade – Løvstikkeolie

Osteanretning
Høgelundgaard – Ask – Citron – æble

Køb middag i restauranten

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

ALLERGENER
Oplys venligst om eventuelle allergener i forhold til ovenstående menu

MENU - Juni

Forret / Vegetar
Gazpacho – Melon – Agurk – Mandel – Mynthe

Hovedret
Flanksteak – Grillet forårsløg – Ramsløg – Løg Pure – Sauce

Vegetar Hovedret
Kartoffel kroket – Spidskål – Grillet forårsløg – Ramsløg – Løg Pure

Dessert
Jordbær – Chokolade mousse – Chokolade knas – Skovmærke

Osteanretning
Loke – Sirius – Hyben – Mandler

Køb middag i restauranten

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

ALLERGENER
Oplys venligst om eventuelle allergener i forhold til ovenstående menu

Vinkort

DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer.
Vi bestræber os på at finde interessante og karakterfulde vine – ud fra devisen ”lidt men godt på kortet”.

Se vinkort

Gå i baren før og efter koncerten

Kom i god tid og nyd stemningen med et godt glas vin, en af vores mange øl eller en kop kaffe. Vi har et stort udvalg, som kan friste de fleste. For eksempel:

DR Koncerhusets bar
Udvalgte Hvid- og rødvine fra Veneto, Italien, Chardonnay/ Cabernet Sauvignon & Merlot 65 kr. (glas) / 300 kr. (flaske)
Royal Økologisk 40 cl., Pilsner, Classik, IPA 50 kr.
Moscow Mule, Dark n Stormy,  White Russian 90 kr.

Og naturligvis alt fra vand, kaffe og økologisk saft til biodynamisk Spumante, Champagne og drinks. Barkortet udvikles løbende og tilpasses hver enkelt koncert.

Baren har altid åbent en time før koncertstart samt en time efter, så du har rig mulighed for en god start og en fin afslutning på koncerten. Der er masser af hyggelige hjørner med gode siddepladser og skøn udsigt ud over Amager Fælled.

Se barkort

 

Ombytning og ændringer til køb og reservation

Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du læse mere om hvordan du ombytter dit køb eller afbestiller din reservation i restauranten.

Mere

Gruppebooking – 8 personer eller derover

Kommer du som en gruppe, på 8 personer eller derover, så kan du gøre det ved en særskilt booking. Læs mere om, hvordan du gør dette.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter