DR Koncerthusets­Restaurant & Bar

Varm op til koncert med mad i verdensklasse

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

DR Koncerthusets særlige magi opstår mellem kunsten, publikum og husets rammer. Men det gælder ikke kun for koncerter og events. Restauranten byder også på oplevelser ud over det sædvanlige.

Mad af gode råvarer og årtidens grønt

Restauranten er placeret i et stille hjørne af foyeren.Nyd en middag i disse smukke omgivelser, der er skabt til at danne rammen om en perfekt start inden koncerten i Koncerthuset.

Menuen er nøje sammensat af sæsonens friske råvarer. Vi bestræber os på at holde de stolte håndværksmæssige traditioner i hævd og på samme tid tilføre et element af moderne nytænkning. Hver måned serverer vi en ny spændende menu, hvor man kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.Der skal bestilles bord i forvejen, hvis du ønsker at starte med middag forud for koncerten.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu. Menuerne for de kommende måneder kan ses nedenfor og opdateres løbende..

Kunstnerisk autenticitet og kompromisløs kvalitet er kodeord for hele DR Koncerthuset.

Indretningen i restauranten er minimalistisk med vinduer fra gulv til loft og en fantastisk udsigt til både natur og det urbane med metroen susende forbi.

Selv det at sidde ned er en oplevelse – på Hans J. Wegners legendariske designklassiker The Chair.

Udforsk vores mange spændende vine: Se vinkort

MENU
2 retters menu:  240 kr.
2 glas udvalgte vine: 145 kr.

3 retters menu: 300 kr.
3 glas udvalgte vine: 185 kr.

Tilvalg: Udvalg af skønne danske oste med sødt og sprødt:
3 slags oste 95 kr.
5 slags oste 125 kr.

Menu for februar

Forret
Rejer, dressing, citron, agurk og avocado

Alvarinho, Soalheiro – Portugal

*Hovedret

Spidsbryst, blomkål, romanesco BROCCOLI, beder og sauce
Tinto Joven, Pago de los Capellanes – Spanien

Dessert
Appelsin Panna Cotta, marengs og chokolade

Pineau de Charentes Blanc Jeune – Frankrig

Vegetar
*Ovenstående ret kan skiftes ud med vegetarretten – dog kun ved forudbestilling:
Tagliatelle pasta, gedeost, spinat og pinjekerner

ALLERGENER
Venligst oplys om eventuelle allergener i forhold til
 ovenstående menu

Menu for marts

Forret
Laks, BEDER, GRØN SALAT OG RUGKNAS og VINAGRETTE

Robert Goldenits – Sauvignon Blance – Østrig

*Hovedret
SVINEBRYST, LØG, GULERØDDER, SELLERI OG SAUCE
Case Paolin – Rosso Del milio – Italien

Dessert
CHEESECAKE, HVID CHOKOLADE OG HINDBÆR
Leonis. Sarga Muskotaly, Yellow Muscat – Ungarn

 

Vegetar
*Ovenstående retter kan skiftes ud med vegetarretterne – dog kun ved forudbestilling
QUICHE, BROCCOLI OG TOMAT

ALLERGENER
Venligst oplys om eventuelle allergener i forhold til
 ovenstående menu

 

Afbestilling og rettelser til reservation

Hvis du bliver forhindret i at komme ud i koncerthuset, kan du sagtens afbestille din bordplads i vores restaurant. Læs mere om, hvordan du gør dette.

Mere

Gruppebooking – 10 personer eller derover

Kommer du som en gruppe, på 10 personer eller derover, så kan du gøre det ved en særskilt booking. Læs mere om, hvordan du gør dette.

Mere

Reservation af bord

Ønsker du at gøre din koncertoplevelse komplet, med et besøg i vores restaurant, så kan du læse mere om hvordan du benytter vores onlinesstem til bordreservation.

Mere

Allergi/Vegetar

Er du allergisk overfor nogle bestemte fødevare, så tager vi gerne forbehold for det. Læs mere om, hvordan du gør os bemærket om din allergi.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter