0Din kurv er tom

DR Koncerthuset­Restaurant & Bar

Velkommen til DR Koncerthusets Restaurant & Bar

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an.

Som noget nyt har DR Koncerthuset indgået et samarbejde med Cheval Blanc om at udvikle madoplevelser og menuer med fokus på økologi, bæredygtighed og velsmag. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over.

Middag før koncerten?

Ordentlige råvarer er naturligvis fundament for den gode madoplevelse og derfor er maden, som serveres i DR Koncerthusets restaurant, skabt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Uanset om det er økologisk surdejsbrød af lokalt mel, hjemmesyltede grønne sager eller en sommerfrisk hyldeblomstsorbet har køkkenet lagt håndværk og kærlighed ind i sammensætningen af smag og visuelle indtryk på tallerkenen, som serveres for gæsterne.

Aarstiderne står for leveringen af 100 % økologisk grønt til alle restaurantens menuer. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.
(OBS: Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12:00 dagen før koncerten)

Vælg i mellem 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder DR Koncerthuset Restaurant & Bar appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt, med mulighed for at vælge vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Eksempel:

– Arancini m. grøn mayo og vinaigrette
– Sardiner m. citron mayo
– Gede friskost rørt med estragon, sprød sesamkiks & karse
– Gazpacho m. grøn olie
– Salte & røgede mandler
– Mini tærte m. soltørrede tomater, feta & syltede rødløg
– Fast ost. Kerner, nødder & sirup
– Brændt blomkål m. dild, ristede nødder, rucola & brunet smør
– Forskellige sorte og grønne oliven, artiskok & hj. Lavet humus

Velbekomme!

(OBS: Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12:00 dagen før koncerten)

Køb tapas her

Menu - Januar

Forret
Variation af svampe – grønkål – dild – tomat

Hovedret
Oksekæber – løg – solbær – rødbeder – sauce

Vegetar Hovedret
Gnocchi – cremet sauce – mange tout – urter

Dessert
Sponge – hvid chokolade – citron sorbet – urt

Osteanretning (Tilkøb for 95 kr.)
Kry & Loke m. ribs og honning

OBS: Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12:00 dagen før koncerten.

Køb middag i restauranten

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

ALLERGENER
Oplys venligst om eventuelle allergener i forhold til ovenstående menu

Menu - Februar

Forret
Kylling Ballotine – syltet perleløg – hasselnødder – spinat olie – radiser

Vegetar Forret
Selleri Carpaccio – syltet perleløg – hasselnødder – spinat olie – radiser

Hovedret
Oksespidsbryst – pastinak puré – pastinak chips – honning ristede pastinak – sauce

Vegetar Hovedret
Marineret butternut squash – pastinak puré – pastinak chips – vegetar sauce

Dessert
Chokolade mousse – appelsin – karamelliseret peanuts – chokolade crumble

Osteanretning (Tilkøb for 95 kr.)
Blåkornsblomst & Vesterhavsost m. tilbehør

OBS: Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12:00 dagen før koncerten.

Køb middag i restauranten

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

ALLERGENER
Oplys venligst om eventuelle allergener i forhold til ovenstående menu

Menu - Marts

Forret
Kalv – estragon mayo – pommes allumette – karse

Vegetar Forret
Rødbede – estragon mayo – pommes allumette – karse

Hovedret
Unghanebryst m. skind – jordskokkepuré – kyllingechips – persilleolie – fuglegræs

Vegetar Hovedret
Gratineret blomkål – jordskokkepuré – persilleolie – fuglegræs

Dessert
Citronfromage – brændt hvid chokolade

Osteanretning (Tilkøb for 95 kr.)
Loke & Kong Bars m. tilbehør

OBS: Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12:00 dagen før koncerten.

Køb middag i restauranten

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

ALLERGENER
Oplys venligst om eventuelle allergener i forhold til ovenstående menu

Vinkort

DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer.
Vi bestræber os på at finde interessante og karakterfulde vine – ud fra devisen ”lidt men godt på kortet”.

Se vinkort

Gå i baren før og efter koncerten

Kom i god tid og nyd stemningen med et godt glas vin, en af vores mange øl eller en kop kaffe. Vi har et stort udvalg, som kan friste de fleste. Barkortet udvikles løbende og tilpasses hver enkelt koncert.

Baren har altid åbent en time før koncertstart samt en time efter, så du har rig mulighed for en god start og en fin afslutning på koncerten. Der er masser af hyggelige hjørner med gode siddepladser og skøn udsigt ud over Amager Fælled.

Se barkort

 

Ombytning og ændringer til køb og reservation

Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du læse mere om hvordan du ombytter dit køb eller afbestiller din reservation i restauranten.

Mere

Gruppebooking – 8 personer eller derover

Kommer du som en gruppe, på 8 personer eller derover, så kan du gøre det ved en særskilt booking. Læs mere om, hvordan du gør dette.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter