Kom på rundvisning

DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

I DR Byen oplever man mange mærkelige ting for tiden! Lige nu er mesterdetektiven Kristian optaget af at løse mysterier i Ramasjang og kan derfor ikke selv opklare mysterierne i DR Byen. Kom på opdagelse i DR Byen og hjælp med at finde spor, der kan frem til hvilken af de 7 skurke fra Ramasjang, der står bag mysterierne.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Særlig Vintertur

Du har nu den enestående mulighed for at komme helt bag kulissen i DR Byen, når vi i vinterperioden tager dig med ned i den store kælder under DR Byen og viser hvor de mange rekvisitter, som bruges både i og udenfor DR Byen, bliver opbevaret. Denne rundvisning er en special udgave og tilbydes kun fra december til februar.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

En rundvisning i DR Byen er et besøg bag kulissen i en af Danmarks største medievirksomheder og en af verdens ældste public service radio- og tv-stationer. Det er et smugkig ind i den verden, som de fleste kender fra radio, tv og web, - men som består af så meget mere end studieværter og kendte!

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! En rundvisning i DR Koncerthuset er et besøg i et af Danmarks største medie- og kulturhuse. Besøg den enestående bygning, den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og vision med det unikke koncerthus.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Debattentur

På denne tur kombineres en oplevelse i DR Byen med en live-optagelse i det dybdeborende debatprogram "Debatten" med Clement Kjersgaard som vært.

Denne rundvisning er kun for grupper. For bestilling, kontakt rundvisninger & gruppesalg, mandag – fredag mellem kl. 11:00-16:00 på tlf. 35 20 62 62.

UDSOLGT
DR Rundvisning // Vi ses hos Clement'

Som publikum til ’Vi ses hos DR Clement’, kan du komme helt tæt på Clement Kjersgaard og nogle af hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen, når vi sender fra DR Byen på Amager.

Denne rundvisning er kun for grupper. For bestilling, kontakt rundvisninger & gruppesalg, mandag – fredag mellem kl. 11:00-16:00 på tlf. 35 20 62 62.

UDSOLGT

Rundvisning for skoler og større selskaber

Kom med på en ekstraordinær tur i DR Byen eller i DR Koncerthuset.

I får mulighed for at se, hvor de store koncerter spilles, hvor nyhederne dagligt produceres, hvor kulisserne bygges, hvor vi gemmer rekvisitterne, hvor vi producerer radio & tv-drama, samt alle store underholdningsshows som f.eks. Alle mod En og Versus.

For hurtigst mulig ekspedition, benyt venligst formularen nedenfor “Forespørg på rundvisning”. Henvendelser kan også rettes til gruppesalg@dr.dk.

Forespørg på rundvisning

 

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere