Kom på rundvisning

DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

I DR Byen oplever man mange mærkelige ting for tiden og der er brug for din hjælp! Kom på opdagelse i DR Byen og hjælp med at finde spor, der kan finde frem til hvilken skurk, der er på spil.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Du har nu mulighed for at komme på en spændende rundvisning og opleve den interessante hverdag bag det indhold, der interesserer netop dig.

Læs mere
DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! Besøg den enestående bygning, den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og vision med det unikke koncerthus.

Læs mere
DR Rundvisning // Debattentur

På denne tur kombineres en oplevelse i DR Byen med en live-optagelse i det dybdeborende debatprogram "Debatten" med Clement Kjersgaard som vært.

UDSOLGT
DR Rundvisning // Vi ses hos Clement'

Med dette særarrangement kommer du helt tæt på Clement Kjersgaard og nogle af hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen, når han inviterer ind til ”Vi ses hos Clement”.

UDSOLGT
 

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere