Kom på rundvisning

DR Rundvisning // X Factor

Nu får du en helt unik mulighed for at komme med backstage til en af DR’s største produktioner og se alt det, der sker bag kameraet, når årets X Factor liveshows løber af stablen!

Oplev det hele backstage - når lyset er slukket og publikum og produktionsholdet er gået hjem.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

I DR Byen oplever man mange mærkelige ting for tiden! Lige nu er mesterdetektiven Kristian optaget af at løse mysterier i Ramasjang og kan derfor ikke selv opklare mysterierne i DR Byen. Kom på opdagelse i DR Byen og hjælp med at finde spor, der kan frem til hvilken af de 7 skurke fra Ramasjang, der står bag mysterierne.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Du har nu mulighed for at komme på en spændende rundvisning på vores arbejdsplads og opleve den interessante hverdag bag det indhold, der interesserer netop dig.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! En rundvisning i DR Koncerthuset er et besøg i et af Danmarks største medie- og kulturhuse. Besøg den enestående bygning, den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og vision med det unikke koncerthus.

Køb billet

Læs mere
DR Rundvisning // Debattentur

På denne tur kombineres en oplevelse i DR Byen med en live-optagelse i det dybdeborende debatprogram "Debatten" med Clement Kjersgaard som vært.

Denne rundvisning er kun for grupper. For bestilling, kontakt rundvisninger & gruppesalg, mandag – fredag mellem kl. 11:00-16:00 på tlf. 35 20 62 62.

UDSOLGT
DR Rundvisning // Vi ses hos Clement'

Som publikum til ’Vi ses hos DR Clement’, kan du komme helt tæt på Clement Kjersgaard og nogle af hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen, når vi sender fra DR Byen på Amager.

Denne rundvisning er kun for grupper. For bestilling, kontakt rundvisninger & gruppesalg, mandag – fredag mellem kl. 11:00-16:00 på tlf. 35 20 62 62.

Læs mere

Rundvisning for skoler og større selskaber

Kom med på en ekstraordinær tur i DR Byen eller i DR Koncerthuset, hvor I eksempelvis kan komme bag kulissen og se, hvordan vi I DR producerer vores indhold, du kan også opleve det smukke Koncerthuset eller hvorfor ikke tage børnene med ud og opklare mysterier på Ramasjang Mysteriet? Læs mere om den pågældende rundvisning under hver rundvisning ovenstående.

Vi kan tilbyde forskellige slags rundvisninger og er fleksible med tidspunkterne.
I bedes venligst udfylde formularen ud fra den rundvisning I ønsker:

Bag kulissen 25 pax. pr hold, 30 pax. for institutions hold:

Forespørg på Bag Kulissen rundvisning

Koncerthuset 25 pax. pr hold, 30 pax. for institutions hold:

Forespørg på DR Koncerthus rundvisning i hverdage

Forespørg på DR Koncerthus rundvisning i weekend

Ramasjang Mysteriet 20 pax. pr. hold:

Forespørg på Ramasjang Mysteriet rundvisning

X Factor 25 pax. pr hold, 30 pax. for institutions hold:

Forespørg på X Factor rundvisning på hverdag

Forespørg på X Factor rundvisning i weekend

Debatten 25 pax. pr hold, 30 pax. for institutions hold:
Denne rundvisning er på nuværende tidspunkt udsolgt

Vi ses hos Clement 25 pax. pr hold, 30 pax. for institutions hold:
Denne rundvisning er på nuværende tidspunkt udsolgt

Ønsker I forplejning i forbindelse med jeres rundvisning, så har I også mulighed for det.

I kan tilkøbe vores lækre sandwich-/salatmenu til 75 kr. pr. person, som består af enten 1 x sandwich/salat og 1 x vand/sodavand/øl pr. person.

I vælger selv, om I ønsker forplejningen 1 time før eller 1 time efter jeres rundvisning, men uanset hvad I vælger, vil der være tilknyttet serveringspersonale, som byder jer velkommen.

I er altid velkomne til at kontakte vores kundecenter med spørgsmål eller forespørgsler på gruppesalg@dr.dk eller 35206262

 

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere