0Din kurv er tom

Kom på rundvisning

Rundvisninger i DR Byen

I DR Byen har vi masser af spændende rundvisninger – for både store og små…
Kom med bag kulissen og få et større indblik i DR som mediehus, oplev et af verdens smukkeste koncerthuse eller slip børnene løs på en af de sjove Ramasjang-rundvisninger for børn.

Bemærk! Hvis der i dagene op til en rundvisning ikke er nok tilmeldinger, vil den pågældende tur blive aflyst og tilmeldte deltagere vil blive kontaktet – det er derfor vigtigt at du har korrekt telefonnummer, og mailadresse registreret, ligesom det er vigtigt at du tjekker dit spamfilter/uønsket post i dagene op til rundvisningen.

DR Rundvisning // Mig & Ramasjang

Skab din helt egen Ramasjang karakter! Hvem ville du være, hvis du boede i Ramasjang? Hvor på øen ville du bo? Hvordan ville du se ud? Og hvad ville du hedde? Vi inviterer alle børn til DR Byen, hvor de kan skabe deres helt egen karakter til Ramasjang og sende den ud til beboerne på Ramasjang øen i ”Mig & Ramasjang”.

Læs mere
DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

Hjælp med at løse Ramasjang-mysterier i DR Byen. Alle børn inviteres til detektivtjeneste. Kom på opdagelse og find spor, der kan afsløre hvilken Ramasjang skurk, der er på spil.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Kom med på en spændende rundvisning og oplev den interessante hverdag bag alt det indhold, der interesserer netop dig.

Læs mere
DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! Besøg den enestående bygning, se den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og visionen bag DR Koncerthuset.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag om Koncerten

Bag om Koncerten tager dig med på en anderledes rundvisning i DR Koncerthuset, lige inden din koncert starter, hvor du kommer helt tæt på den unikke stemning bag kulissen, før det hele går løs.

Læs mere

Se hvordan DR laver noget af det bedste indhold til danskerne, når vi slår dørene op for rundvisninger i DR Byen. Du kommer rundt i DRs store mediehus og ser, hvordan moderne medieproduktion sker hver eneste dag. Lige fra udvikling til optagelse af alt fra nyheder, radio, drama, debat og alle de populære programmer. Der sker mange forskellige og interessante ting i vores store hus, som vores rundvisere gerne vil vise dig.

Børn er altid velkomne når der skal løses ramasjang mysterier i selve DR Byen, med masser af spændende gåder og opgaver. Og hvis du er interesseret i arkitektur og levende musik er vores koncerthusrundvisning en helt særlig oplevelse.

Ovenfor kan du se mulighederne for aktuelle rundvisninger. Vi tager både imod grupper og enkeltpersoner, og vi glæder os til at vise dig Danmarks største mediehus.

Mad og drikke

Til vores grupperundvisninger kan vi tilbyde masser af muligheder for forfriskninger og lidt at spise.
OBS! Forplejning skal bestilles til min. 25 personer.

Se for eksempel:

Priser (per person)
Lækker frokostplatte med 3 slags pålæg, 1 slags fisk, ost og friskbagt rugbrød inkl. én øl, vand eller sodavand 175 kr.
Tapas med charcuteri, paté, pesto, oliven, ost & brød, inkl. én øl, vand, sodavand eller ét glas vin 190 kr.

Man skal bestille til hele gruppen samlet. Hvis der er særlige ønsker hører vi gerne om dem og udarbejder et separat tilbud.

Praktisk info

Alle rundvisninger starter fra:
DR Byens Reception
Emil Holms Kanal 20
0999 København C

Rundvisningerne varer ca. 75 minutter og kan gennemføres på både dansk og engelsk.

Du kan også kontakte vores kundecenter telefonisk på +4535206262. Se åbningstider her

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere