0Din kurv er tom

DR Rundvisning // Mig & Ramasjang

Mig & Ramasjang

Ramajetterne har sendt en lufthavnsmedarbejder til DR Byen og har brug for hjælp fra børn, der har lyst til at være med til at skabe deres helt egn Ramasjang identitet og venskaber til Ramasjang øen i ”Mig & Ramasjang”.

Motor Mille er en dygtig cirkusprinsesse med lange lyse fletninger og ved alt om biler. Kristian løser mysterier, går med hat, spiser lakridspiber og så styrer han lufthavnen sammen med Sus, Øvst, Finn Falk og Flummer. Hr. Skæg er høj, har verdens længste skæg, kulsort hår, flyver i luftballon og så elsker han alle tal og bogstaver.
Alle beboerne i Ramasjang er gode til forskellige ting, ser vidt forskellige ud, bor forskellige steder og er venner på kryds og tværs. En ting har de dog til fælles – de elsker at få nye venner.

Vi inviterer derfor alle børn til DR Byen, så de kan skabe deres helt egen karakter til Ramasjang og sende den ud til beboerne på Ramasjang øen, så de kan få endnu flere venner.

Ved ankomst I det nye ”Mig & Ramasjang” lokale i DR Byen, får alle børn udleveret en nøglekæde med et identitetskort, som de kan skabe deres helt egen Ramasjang identitet på.
Børnene kommer derefter på en spændende rejse rundt i DR Byen, fyldt med inspirationsposter i jagten på at skabe deres helt egen særlige Ramasjang identitet ud fra spørgsmål som: Hvem ville du være, hvis du boede i Ramasjang? Hvor på øen ville du bo? Hvordan ville du se ud? Og hvad ville du hedde?

Når turen er ved vejs ende, vil kortene være forvandlet til en spændende Ramasjang karakter, med blandt andet venner fra Ramasjang øen, eget transportmiddel og en helt unik identitet.
Til slut hjælper lufthavnsmedarbejderen med at sende besked til Ramasjang om, at en ny Ramasjang indbygger er kommet til øen. Alle deltagere får selvfølgelig deres ”Mig & Ramasjang” nøglekæde med tilhørende Ramasjang kort med hjem.

Vi anbefaler, at børnene er mellem 4 og 9 år.

Børnefødselsdag med børneunderholdning

Hvis dit barn har fødselsdag, så hjælper vi gerne til med festlighederne. Til fødselsdagen kan der tilkøbes en kagekone/mand, boller og slikposer til. Spisningen foregår i et lokale i DR Byen, som man kan have en time før eller efter ”Mig & Ramasjang”. Lokalet vil være let pyntet, og man kan også selv medbringe pynt til den store dag.
Klik på ”forespørg på grupperundvisning” for at se mere.

Køb din billet via DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262. Se åbningstider her

Køb billet

Forespørg på grupperundvisning

Priser for rundvisning

For enkeltbilletter
Pris pr. person: 160,- kr inkl. gebyr.

Køb din billet via DR Koncerthusets Kundecenter på telefon 3520 6262. Se åbningstider her

For grupper
Prisen for en gruppe: 2.500,- kr. inkl. gebyr (max 20 pers.)
Prisen for tilkøb af enkeltbillet til grupper: 160,- kr. inkl. gebyr

Der skal min. være 2 voksne pr. gruppe.

For bestilling af grupperundvisning, udfyld venligst nedenstående formular:

Forespørg på Mig & Ramasjang

Mad og drikke (pris per person)
Kagemand/dame til fødselsdag med juice eller kakao 70 kr.
 

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter