DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

Løs Ramasjang Mysteriet

I DR Byen oplever man mange mærkelige ting for tiden! Lige nu er mesterdetektiven Kristian optaget af at løse mysterier i Ramasjang og kan derfor ikke selv opklare mysterierne i DR Byen. De bedste detektiver Kristian kender er børn, og derfor kalder Kristian alle børn i Danmark til at træde i detektivtjeneste. Han har selv en mistanke om, at det er de syv skurke fra Ramasjang, der står bag mysterierne. Der er brug for din hjælp!

Kom på opdagelse i DR Byen og hjælp med at finde spor, der kan finde frem til hvilken skurk, der er på spil.

Børnene skal finde spor rundt i DR Byen og kommer i den forbindelse rundt på gangene, i studierne og i kælderen. I samarbejde med rundviseren og hinanden, skal børnene finde spor og løse gåder, så de til sidst har fundet frem til hvem skurken er og kan sende beskeden til Kristian.

Vi anbefaler, at børnene er mellem 5 og 8 år.

Oplevelsen er tilrettelagt super-detektiverne, så forældrenes må nøjes med at være detektiv-assistenter under turen.

Priser for rundvisning

Vi har altid flere forskellige ture for grupper på programmet.

For enkeltbilletter
Pris pr. person: 95,- kr inkl. gebyr.
For grupper
Prisen for en gruppe: 1.500,- kr. inkl. gebyr (max 20 pers.)
Prisen for tilkøb af enkeltbillet til grupper: 95,- kr. inkl. gebyr
Der skal min. være 2 voksne pr. gruppe.

For bestilling af grupperundvisning, kontakt rundvisninger & gruppesalg, mandag – fredag mellem kl. 11:00-16:00 på tlf. 35 20 62 62

Forespørg på Ramasjang Mysteriet rundvisning

 

Rundvisning / Kontakt

Ønsker du at registrere en gruppe til en spændende rundvisning? Her kan du finde kontaktinformation vedrørende gruppesalg af rundvisninger i DR.

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere