0Din kurv er tom

Tegn abonnement­Serie L

Serie L - Ode til mennesket

I lørdag eftermiddags serie tager orkestret dig med ud i himmelrummet og ind i en anden verden – med storslået korsang og masser af sangsolister

Når den symfoniske musik er størst, kan den løfte og forløse os – og når ord og sangstemmer føjes til orkestret, kan musikken skildre menneskelivet med ufattelig kraft.

Lørdagens koncertserie indledes med en medrivende musikalsk himmelfart ud gennem vores solsystem, og senere i serien kan du opleve Beethovens symfoni nr. 9, der lader en ny verden begynde med korets berømte jubelhymne, der er fuld af tro på menneskets fremtid.

Et af Europas førende orkestre, engelske Philharmonia, gæster DR Koncerthuset med Mahlers sidste, komplette symfoni, hvor komponisten tager afsked med verden, som vi kender den. Og Brahms’ store Requiem bringer i påsketiden trøst og styrke til de, der har brug for at genfinde troen på livet.

Fabio Luisi fortolker for første gang Carl Nielsens uimodståelige 3. symfoni Espansiva, som er en hyldest til livet, naturen og mennesket – en symfoni, som er blandt komponistens mest elskede værker og samtidig et nøgleværk for DR SymfoniOrkestret, der er internationalt anerkendt for sine Nielsen-fortolkninger.

Værd at vide
Abonnement kan ikke længere købes online. Ønsker du at købe abonnement, så kontakt vores kundecenter på tlf. 3520 6262.

For information in English, click here

Få billetter tilbage
Philharmonia & Mahlers 9.

21. mar '20 kl. 15:00Koncertsalen

Læs mere
Få billetter tilbage
Brahms’ Requiem

11. apr '20 kl. 15:00Koncertsalen

Læs mere
Få billetter tilbage
Philharmonia & Mahlers 9.
Philharmonia & Mahlers 9.

Dirigent: Esa-Pekka Salonen
Mahler: Symfoni nr. 9

21. mar '20 kl. 15:00 Koncertsalen
Læs mere
Få billetter tilbage
Brahms’ Requiem
Brahms’ Requiem

Dirigent: Antonello Manacorda
Solister: Golda Schultz, sopran, Georg Nigl, baryton
Brahms: Ein deutsches Requiem

11. apr '20 kl. 15:00 Koncertsalen / DR Symfoniorkestret
Læs mere

Priser

Prisgrupper Normal Under 30
A 3068 kr. 1604 kr.
B 2788 kr. 1464 kr.
C 2508 kr. 1324 kr.
D 2068 kr. 1104 kr.
E 1388 kr. 764 kr.
F 848 kr. 494 kr.

Unge under 30 år: Altid 50% rabat

Abonnement kan ikke længere købes online. Kontakt DR Koncerthusets Kundecenter, hvis du ønsker at tegne abonnement eller ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone – tlf.: 3520 6262.

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk og mix muligheder

Køb pluk og mix