0Din kurv er tom

Ny sæson med DR Big Band

Ny sæson med DR Big Band

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama præsenterer en ny, stærk sæson fuld af store navne, spændende nye samarbejder – og en stor turné til Japan med optakt i DR Koncerthuset.

I den nye sæson får DR Big Band besøg af masser af nye gæstekunstnere som saxofonisten Tim Garland, violinisten  Fiona Monbet og trommeslageren Stefan Pasborg – side om side med kendte ansigter som  Annisette og stærke traditioner som Nytårskoncerterne med Curtis Stigers, jule-klassikeren Merry Christmas, Baby! og en hyldest til et af fortidens ikoner, 100-års fødselaren Thad Jones .

Som noget nyt kan du også vælge af købe koncertpakken ’Store brag med DR Big Band’, hvor du får tre koncerter i kalenderen på én gang – til en god pris.

Vi ses i DR Koncerthuset!

Koncertpakke: Store brag med DR Big Band

Her er der muligheden for at få tre store koncertbrag med DR Big Band i kalenderen på én gang. Der er både power, glamour og masser af fest i denne koncertpakke!

Se koncertpakke med 15% rabat her

En ny stærk sæson

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama præsenterer en ny, stærk sæson fuld af store navne, spændende nye samarbejder – og en stor turné til Japan, hvor Miho og bandet mødte hinanden første gang i 2017.

Læs meget mere om DR Big Bands nye sæson her