DR Vokalensemblet på Fyn

Skt. Laurentii Kirke i Kerteminde

22. august 2024 KL. 19.30

Event er afholdt

DR Vokalensemblet på Fyn

Turen går til Fyn

Event er afholdt

Skt. Laurentii Kirke i Kerteminde

22. august 2024 KL. 19.30

flere

om eventen

DR Vokalensemblets årlige sommerturné går til Fyn, hvor korets 18 sangere kan opleves i Ansgars Kirke i Odense og Skt. Laurentii Kirke i Kerteminde, sammen med dirigenten Carsten Seyer-Hansen. På programmet er en buket skøn kormusik, som kredser om temaerne sommer, rejser og ferie.

DR Vokalensemblet er internationalt for sin rene, nordiske klang, og flere af korets udgivelser har modtaget internationale priser og udmærkelser, bl.a. to amerikanske Grammy-nomineringer.

Ved denne koncert er der mulighed for at opleve koret i en flot samling af nordisk kormusik, både som den lyder lige nu, og som den har lydt tidligere.

Den danske komponist Svend S. Schultz er blandt de mest elskede danske komponister for kor, og DR Vokalensemblet synger hans sjældent opførte latinske madrigaler sammen med flere andre danske værker.
Aftenens hovedværk er Ib Nørholms lyriske mesterværk Americana fra 1984, skrevet til amerikanske digte oversat af Poul Borum.

Ud over en afstikker til Kingos berømte Sorrig og glæde i dirigent Carstens Seyer-Hansens eget arrangement byder koncerten ellers på musik fra vores egen tid; fra nye toner af Sebastian Brix og islandske Stefán Arason til svenske Karin Rehnqvists poetiske Bara du går över markerne til ord af Bo Bergman.

Program

Download Program

Program

Svend S Schultz

Fire latinske madrigaler

Sebastian Brix

Regn

Thomas Kingo arr. Carsten Seyer-Hansen

Sorrig og glæde

Stefán Arason

Fimm visur um Nottina

Ib Nørholm

Americana

Karin Rehnqvist

Bara du går över markerne

Kunstnere

Carsten Seyer-Hansen

Dirigent

DR vokalensemblets gruppebillede i lyst skovområde alle elegant iklædt blåt og sort
DR Vokalensemblet

Kor

Event er afholdt

Skt. Laurentii Kirke i Kerteminde

22. august 2024 KL. 19.30

flere

Relaterede arrangementer